Kızlar kızım 7.5 aylik oldu ona özel yaptığım hicbirseyi yemiyor ama biz yemek yerken eller ayaklar kıpır kıpır ağzını sapirdatiyor. Mesela en basiti elma armut cam rendede rendeleyip versem asla yemiyor ama eline veriyorum emip sapır supur yalıyor kemiriyor. Kuru kayısılı mamalar falan yapmıştım ağzına sürmedi ama elimde ağzına götürüyorum sapır supur emiyor kayısıyı. Yani elinde yiyecek heralde diyorum bebeklere Özel hiçbir mamayı tarifi yemedi bugüne dek. Yediği tek şey yumurta sarısı peynir yoğurt başka hicbirsey yemiyor şükür bunları yemeyen de vardır elbet zaten bunlar en önemlileri. İki dişi çıktığı için de eline havuç elma tarzı şeyler vermiyorum artık anında koparıyor. Eşime yumuşak şeyler eline vereyim diyorum korkuyor boğulur olmaz daha küçük diyor. Bizim yedigimiz yemeklerden ne zaman vermeye başladınız ? Daha erken biliyorum elbette ama artık diyorum bebek şeyleri yemiyor normal yemek yiyecek heralde yada kendi kendine yemeyi sevecek diyorum. Var mı böyle bir durum yaşayan ?