Denes Arkadaşlar 14 günlük bebeğim var ve burnum akıyor grip oldum kkzımda hapşırmaya başladı napmam gerek sütten geçermi sizler hangi ilaçları kullandınız
Antlbulut Denes yok sütünden geçmez hatta sütün kendisini korumaya alıp antirikor üretir ve bebeğin hastalanmasına engel olur çok sık emzir. dıkkat etmen gereken bebeği öpme nefesini ona üfleme maske kullanman daha iyi olur ve ellerini sık sık yıka
0401emir Denes bnde snn gbıyken grip oldum sonra faranjite döndü lohusalıkta antibiyotk ve grıp ılacı kullanmak zorunda kaldm tabıkı dr yaZdı ve emzırmeye engel olmıycak ılaclar bebegı emzırırkende maske olmadan yaklasmadım
Seydameva Tüm ilaçlar sütünüze geçer ilaç içmeyin daha çok küçük 🥰 bol bol emzirin sütünüz antibiyotik değerinde nefesinizi çok vermeyin öpmeyin ☺️ Ayrıca benim Kızımda çok hapşıran bir bebekti 7 aylık hala öyle hapşırması iyi derler ☺️
Antlbulut Denes ilaç sütünden bebeğe geçer kullanmadan daha iyi parol kullanabilirsin c vitamini tüket bol sıvı al yine de ilaç için doktora sor ama ne yersen ne içersen sütünden bebeğe geçiyor ona göre hareket edersin 🌸 birde evinizi sürekli havalandırın inşallah bebişe bşy olmadan atlatırsınız