Grupyildizi Kizlar bende catlak vardi neyse agri bir turlu kesilmiyor tedavi gordum falan nese gecmeyince tekrar gttim doktor bana psikolojik birsey yok makatinda dedi sana rahatlaman icin ilac yaziyim dedi antidepresan mi dedim evet dedi istemem dedim psikolojik makat agrisi olurmu bu nasil birsey cok sacma geldi bana lavobata ciktimmi bosa mi agriyor bu bir aydir birseyim yoktu gecen misafirlikte salata yedim galiba icine pul biber koydu sumak dedi ama bilmiyorum ondan snra agri tekrar basladi
saripapatyam2 Grupyildizi maalesef makat çatlağını en ufak şey bile tetikliyor bendede var yıllardır alıştım artık.:(. ağrıyınca kortos krem kullanıyorum iyi geliyor
Sunshinemom Grupyildizi eğer emziriyosanz o tarz kremler önerilmiyor. Sudocrem süreblrsnz bebeğimin sürdüm dr. dedi banada ve geçirdi bende inanamadm :)
Grupyildizi saripapatyam2 cnm okadar bunaldim okadar bunaldimki ne zamandir birsey yoktu oh dedim saat kac oldu yatak yorgan duruyor cocugun altini degisemedim kahvalti yapamadim agliycam artik
saripapatyam2 Grupyildizi çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum.. evet ara ara geçiyor sonra tekrarlıyor, sonra yine geçiyor…yıllardır böyleyim.. ameliyat olanlarda bile tekrarlama riski varmış maalesef
Meltemingo saripapatyam2 ya benimde iki hftadir boyle cildircam daha once bole bisey yoktu doktora gtmyi dusunuyorum nasil muane ediyolar acaba
Grupyildizi saripapatyam2 mesela kac yil oldu cnm bnm 3 yil oldu oncesindede vardi gecmisti dogum snrasi tekrsrladi
Grupyildizi saripapatyam2 sizin ne zamandir var bu agri boyle birde bn oraya mudahale ettimmi daha cok agriyor krem falan dokununca
Grupyildizi saripapatyam2 benimde oyle cnm toplamda kremi icemi suruyorsun devlet hastahanesinde iyi doktor yok ozellerde cok para gdemiyorum
saripapatyam2 Grupyildizi evet minik minik memeler var.. basur sanmıştım ben ama kronik çatlaklarda da oluyormuş öyle
Pamugunannesi Kizlar benm catlak skntim fln yok bildgim kadaryla ama 3 5 gundur popomun içinde bole nasl anlatsam kramp gibi agri giriyo degsik bi agri ilk kez başıma geldi ne oldgnu anlayamadim, makat catlagi flnmi yani