Arasssss Dün test yaptım ve pozitif çıktı malesef sonucum 1 yaşında bebeğim var emziriyorum covid olupta emziren oldumu acaba bu konuda yardımınıza ihtiyacım var🤔
duyguluanne Arasssss çok geçmiş olsun belirtileriniz neydi acaba bende şüpheleniyorum ateşim var yüksek test vermeye gidicem cüzdanım eşimde kimliğim yanımda yok yapmazlar diye gitmedim
HLmom Arasssss çok geçmiş olsun maske takın emzirmeye devam edin sık sık ellerinizi yıkayın bisey olmaz Allahın izniyle
Srnd Arasssss şuan bende koronayım ve ilk testim negatif çıkmıştı 2 gün önce lıkır lıkır emiyor pozitif çıkıncada kesmedim sende asla kesme
Arasssss duyguluanne burnum tıkandı önce sonrasında bacaklarımda ağrı başladı ve halsizlestim şüphelenince gidip test yaptırdım hangi şehirdesiniz ben antalya dayim kimlik gerekmiyor
Arasssss duyguluanne eğitim araştırma hastanesi formu dolduruyosunuz oraya veriyorsunuz isminizle sesleniyolar girip testi veriyorsunuz
duyguluanne Arasssss merhaba ben de pozitifim sizin nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz benim bebeğim de kötü 39 larda ateşi halsiz doktor calpol verdi sadece size de aynı mı