Deletedmom_36 2603 Ben gecen yil oylesine fiyat sordum 3.5 demisti. Simdi ne derler bilmem 2 uclu.2 tekli fiyat
MomKukuleta 2603 geçen ay sormustuk adam 3+2+1+1 koltuga 6küsür fiyat verdi. Süngerlwre sürekli zam geliyor maalesef dedi. Yenisi daha mantıklı.
2603 ahsenmomm koltuklarım yeni daha evleneli 1 sene bile olmadı küçük oda da ki koltuklarımı teyzem almıştı beğenmedim o yüzden fikir almak istedim
Deletedmom_36 2603 Yok canim o kadarda karli degil☺️Saglammi mobilyaniz sadece kumasimi degistirilicek? Mobilyalar cok pahali koltuk takimini bilmiyorumda yatak odasi su an 18 den asagi yok
2603 Deletedmom_36 daha evleneli 1 yıl bile olmadı her şeyim yeni küçük odamın koltuğunu teyzem almıştı rengini değiştirmek istiyorum bir de sürekli orda oturduğumuz için soldu gibi rengi
minabebek 2603 yenisi daha kârda demişlerde o zamanlar öyleydi şimdi eli yüzü düzgün takımlar 12 bin sjsjjsjs şık ve en güzel marka demiyorum idare eder işte sandıklı filan 😃
Toprakbey 2603 3 yıl önce aldığım firmaya söyledim 2 koltuğu 1200 civarı birsey söyledi. Simdi nasıldır bende merak ediyorum