Fufu17 Merhaba kizlar Bebegim 8 ay 6 günlük anne sütüyle besleniyor. Gece saat başı olmadan kalkıyor. İlk önce kucağıma almıyorum emzik veriyorum almıyor beşiği sallıyorum ağlamaya devam ediyor. Kucağıma alıp emzirdigimde de bir kaç kere içip bırakıyor. Uykuları hep sorunluydu ama saat başı olmadan kalkması beni çok çok yoruyor kizlar ne yapmaliyim
Kerem-inAnnesi Fufu17 aaaaaa ne kadar büyük tesadüf 8.5 aylık şuan o kadar çok uyanıyor ki.. Neden böyle oluyor bnde anlamıyorum. Eşim gececi çalışıyor bu hafta oğlumu yanıma aldım beraber yattık ve bu gece hiç uyanmadı. Sadece emmek için uyandı
MySunny Fufu17 ne kucağa alcan, ne de sallıycan.her uyandığında sırtına pış pış yap.sizinkisi alışkanlıktan uyanıyor.maksimum 4 günde uyanmayı bırakır.
Mesume_Abelfezl Fufu17 bizdədə o cürdü, ama mənim qızımın dişi çıxır ona görə durur, sizdədə bəlkə diş çıxardır? Və yaxud qazı var, və birde eçitmişəmki o ayda olan uşağlar özlərini kəşf edirler, onçün oynamaq istiyirlər ancağ
Fufu17 esraeerdogann neden böyle oluyor. Memeye alıyorum bir kac defa iciyor sonra beni itiyor memede de durmak istemiyor.
esraeerdogann Fufu17 ah bilsem evde hortlak gibi gezmeye başladım hiçbirşeyden zevk almıyorum gündüz uykusuda hiç yok 😞