Minik_kusummm Kizlar 18 aylık dun banyo yapınca iki uc defa mutfaga çıktı üşütmüş hapsuruyir sesi kısılmış ne yapmam lazm iyice üstüne almadan korelsin hastalığı iburamin zero iyi gelir mi
Melesss Minik_kusummm ilaç olarak bilmiyorum ama bol bol banyo yaptırın burnu açılsın bize doktorum tavsiyesi bu yöndeydi. Bol bol sıvı alsın bir de geçmiş olsun
Arasasyaarya Minik_kusummm peditus kullanmıştım iyiyidi ama ekstradan kemikli ilik sulu bol sarımsaklı tarhana ıhlamur portakal suyu toparlar hemen
Yasemin38 Minik_kusummm evet iyi gelir sabah akşam ver canım. Alerjisi yoksa ballı elmalı ıhlamur verebilirsin. Umca bağışıklık güçlendirici bitkisel bir damla var onu kullanabilirsin. Bol sıvı tüketimi. Tavuk yada et sulu çorba
Minik_kusummm Melesss cnm burnu tıkalı değil su an için inşallah tikanmaz çok zorluyor beni ozellikle geceleri üç dört defa hapsurdu sesi kısılmış gibi 😓
Minik_kusummm Laden bu damlayı çok duydum kullanimi nasil acaba alayim hemen gunde kaç defa vermek uygun kac damla bide
Minik_kusummm Arasasyaarya bende dünden bol sarimsak soganli kıyma et yapmıştım cnm ogluma halen var onu yediriyim zaten bu yemeği yaparken ona yanima geldi durdu evdede tekim cocuga bak diyecek kimsede yok hasta oldu😓
Laden Minik_kusummm damla sayısı yaşına göre değişiyor. 18 aylıkken ben 10 damla günde 3 kez veriyordum
Minik_kusummm Laden tamam çok teşekkür ederim sağolun alayım hemen inşallah bizdede fayda eder toparlar😓