bugun babymalle gittim bircok modeli inceledim sizlerede fikir olsun arkDaslar chicco lite way3 modelini laciverti satin aldim ellerinde teshirden baska kalmamis baska magazadan temin edildi kargo ile ulasacak cok begendim artilarina gelicek olursam tente cok genis tam kapaniyor oturma alani genis heybetli kullanisli bi arac katlanmasi kolay manevrasi cok iyi oturum alani genis alt sepet dgerlerine bakarak genis katlandginda cok yer kaplamiyor bagaja rahat sigar kirmizi rengide cok hos birde bugunden sonra ötvvergisi geldginden zamlaniyormus hemen aldim o yuzden
Mamas papas armadilloya baktim hantal ama tek elle kolay katlaniyor lakin biraz agir
Armadillo city2 nin uretimi durmus tavsiye etmediler oturum alanida darmis
Easywaker buggy berlin breakfast modeline baktim yere cok yakin 3yasindaki bir cocugun ayagi deger tekerde zaman zaman sikinti oldgunu soylediler onuda eledim lite way hem fiyat hemde kullanis acisindan dahA iyi
Ohlala cok hafif ancak katlandgnda oldukca genis yer kapliyor ve oldukca narin buldum
Kraft pop cif yonlu ancak surerken cocugun yonu size dgruysa ayaginiz tekere degiyor begenmedim
Ebebekte joie var baya inceleyen musterisi vardi katlandginda kucucuk ve coj hafif lakin cok kaliteli gelmedi gozume ufacik oluverdi bi anda demirleri vs incecik yan sanayi gbi
Kanzin modelleride karaftinkilerle ayni ama kabin boylari sevemedim avm arabasi dayanikli olduklarini dusunmuyorum katlama aksani heran ariza vericek gbi duruyor
Quinnylerde al sepet sus gbi duruyor boyum uzun alcak geldi cocuk yere cok yakin kumas musamba gbi begenmedim
Ve dedgim gbi lite way 3 tek gcerim boyum 175 hic egilmeme gerek yok bebek icinde gayet genis ve konforlu tek eksisi cift yonu yok birde bebek gozlem penceresi yok ancak arkadan fermuari acinca gorulebiliyor hic sorun etmedim birde kraft kanz vs kabinlerde fln tente tam kapanmiyor hatta kucucuk diyebilirim lite wayin tente on korumaya kadar iniyor benden bu kadar arkadaslar umarim faydali olabilmisimdir