Yenianneyimmelek 4 gündür götürüyorum enfeksiyon varmis asla dusuremiyirum siz neler yapiyorsunuz 20 aylik ilac dus su uygulama fayda vermiyor ?napmaliyim
Banu43 Yenianneyimmelek coraplarinj limonlu su ile ıslatın oyke giydirin koltuk altlarina nemli bez koyun cok gecmis olsun canm
scooby-doo Yenianneyimmelek antibiyotik verdi mi doktoru enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmicektir.ayaklarına limonlu suya batırılmış çorap giydirebilirsin işe yarıyor ılık duş üstü ince olsun geçmiş olsun
Sonsuzmutluluk Yenianneyimmelek Rabbim şifa versin kısa zamanda inşallah. Dut kürü var onu yapın mutlaka
Yenianneyimmelek Sarikuzumalp 4 gundur farkli yere goturdum bir serum takıyorlar orda dusuyor evde düşmuyor
Minikprenses_1 İki diş sarımsağı ezip üstünü geçecek kadar zeytinyağı dökün dolapta üç dört saat beklesin sonra ayaklarının altına sürün şifa olur inşallah geçmiş olsun bizimkinde fayda etmişti
Arasasyaarya Yenianneyimmelek ılık suyla vücudunu yıkamıştım calpol vermıştım ama biz covid olmuştuk meğer ondanmış 2 gün sürdü
HonKiPonKiDoNiNo Yenianneyimmelek Antibiyotik 72 saat sonra ateşi geciriyor, telas etmeyin cocuklar daha cok huzursuz oluyor.. ince giydirin, soguk kompresler yapin.. Onune soguk su dolu kova koyun oyuncaklarini atin icine oynasinn hafifletir.. gecmis olsun 🙏
Sulebaydir Yenianneyimmelek üstlerini çıkarın bisey olmasın kucağınıza almayın ten temasında daha çok aktar ateş biz diş zamanında ateşi çıkınca sarımsaklı saf zeytinyağını bekleyip ayağının altına sürüyoruz ateşi düşüyor tavsiye ederim geçmiş olsun