Elifmoms Ya Allah rızası için biri net bir yöntem söylesin nefret ettim bu ayakta sallama işinden 28 aylık hala zırt pırt uyanıp ayakta sallatrırıyor yok böyle bir şey nerden bulaştım buna. Aklı olan arkadaş ayagında sallamasın gerçekten illet bişey. 2 gün önce ameliyat oldum ameliyatlı halimle bütün gece ayagımda salladım hala sallıyorum gerçekten artık bıktım bu durumdan ne olur bişey diyin bıraktırmak için
benkullanici07 Elifmoms cok gecmis olsun gündüz uykusu yapiyormu cocugunuz aslinda 2 yasini gecmis kendi uyuyabilir bence beraber yan yana yatip uyumaniz gerektigini anlatin konusun hikaye anlatin sakinlestirin yanina uyku arkadasi verin bi oyuncagini sadece uyurken verin sarilip uyusun bi sekilde uyumasi lazim aslinda huysuz bi cocukmu
Kayracim Elifmoms gece kalktığında sallamayın uyuturken konuşun . Bende akşam uykusunda sallıyorum ama diyorum ki hemen uyumazsan sallamam bazen uyumuyordu bırakıyordum kendin uyu o zaman diyorum ağlıyo kızıyor ediyor kararlı durunca uyuyor valla bir de gece kalktığında gel sarılıp yatalım diyorum sallamıcam diyorum yine ağlıyor sızlıyorr Ama uyuyor sonra anlıyor gece kalktığında kendin uyu dediğimde kalkınca su içip geri yatıyor felan yani hatta kardeşi var aynı oda da yatıyorlar ağlama bak kardeşin uyanıcak diyorum o uyanırsa sana bakamam bak hemde kızabilirim diyorum ağlaması da başlamadan bitiyor benm oğlumda bu arada3yaşını doldurmak üzere
ayseeeasln21 Elifmoms bende maalesef ayakta sallayanlardanim 4 ay 23 gunluguz salla dur yöntemini deniyorum inşallah yavaş yavaş uyku eğitimi vermek istiyorum
MySunny Elifmoms koy beşiğine uyusun, çıkartma beşikten.konuş onunla, artık sallamak yok annecim,bu şekilde ben sana piş piş yaparak uyutcam de.anlat yani.ama bunu uykusu iyice ağırlaştığı da yap.Pes edip beşikten çıkarmadığın sürece,başarırsın.
HamzaSiracveBen 3 yasına girdik haylada sallıyorum öğlen uykusunda yoksayok yani kesinlikle uyumuyor ve cok agrasif ve huysuz oluyor. 😟😟
Elifmoms HamzaSiracveBen sadece öglen uykusu olsa keşke gece de sürekli uyanıp salla salla diyor gece kalktı bağıra çağıra ağlıyor başkasına da sallamıyor yanıma yat diyorum o da yok 2 saat salladım artık bagırmssjn gece gece diye. Şimdide 5.30ta yine kalktı bakın hala ayagımda sallıyorum bir yandan da ağrıdan kıvranıyorum. Gerçekten bu gece öyle nefret ettim ki bu durumdan.
Elifmoms benkullanici07 evet gündüz 1.5 saat uyuyor yok neler denedim hiç birine yanaşmıyor aşırı inatçı ve huysuz bir çocuk istediği olana kadar kıyameti koparıyor. Bir de kardeşi oldu ondan sonra iyice huyu deyişti. Bu zamana kadar birlikte yatmadık sırf gece uyanıp bagırıp çağırmasın diye 2 aydır yanında yatıyorum yine yok. Bazen öyle bir raddeye geliyoruz diyorum bırakayım ağlaya ağlaya uyusun öyle neyse ki vicdanım elvermiyor.
HamzaSiracveBen Elifmoms ben de toplasan iki üç aydır gece uykusınu çözdüm dogduk dogalı uyku problemimiz vardı doktorlara bile goturmuştum ama sanırım büyüdükçe kendileri de rahatsız oluyorlar en son ben de yıldım artık gece sallamıcam uyanırsan da sallamıcam bacagımda egzama var onu gösterdim bak nasıl yara oluyor büyüdün artık dedim yanıma yatırdım bir kac kere oyuncak filan koyduk yanımıza konustuk masal anlattık filan sonra ben uyumuş takliti yaptım oyle alıştık aksam uykusuna
Eciss Elifmoms bizimde 6 aylık 5-7 arası sallattırdı birde kendim minyon biriyim 8 küsür kilo zaten artıık bacak falan kalmadı 2 saat salladım uyuduğu 1 saat tiksindim bende artık gecelerden
Elifmoms Kayracim bende yapıyorum bunları ama aldığım sonuç bağırıp çağırması kendini paralaması. Bir de 3 aylık kızım var aynı odada yatıyoruz hem o uyanıyor hem eşim geliyor bir ton söyleniyor sen ağlatıyorsun bu çocugu diye. Bir de her gece tepenizde birinin bağırıp çağırdığını düşünsenize aşağıda 70li yaşlarda amcayla teyze oturuyor. Biz galiba bu 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz güzel de yaklaşsam bağırsam da aldığım sonuç hep aynı bende günün sonunda pes edip bu halde sallamaya devam ediyorum işte napim
Zlm Kayracim bu hos değil sanki bı çocuğu ona kizmakla tehdit etmek bence susuyo olsada hoş hisler içinde değildir ve kardeşine karşı içten içe nefret biriktiriyo olabilir senin yüzünden istediğim zaman aglayamiyorum senin yüzünden annem benimle istediğimde ilgilenmiyo falan gibi hislerle
Sensusfreud Elifmoms tavana asılan salıncaklardan deneseniz işe yar mı acaba yere yakın yaparsınız yüksekliğini 2 yaşında sonuçta kendi kalmaya falan çalışıp düşme durumuna karşı yere yakın olur valla okudukça üzüldüm
Kayracim Zlm düşündüğünüz gibi olmuyor işte onu tehdit değil ihtimalleri anlatıyorum ben genelde ve kardeşine düşman yada sinirlilik beslemesin diye etrafımdaki insanların bile oğlumun yanında kullandığı kelimeleri düzeltiyorum ama yaptığının da ne sonuçlara varacağını söylüyorum he ağlamıyor öu ağlıyor kızıyor muyum hayır ağlamak istersen başka odaya gidelim diye teklifte de bulunuyorum ben duygularını bastırmasını istemiyorum çünkü oğlumun.
Zlm Kayracim yani siz daha iyi bilirsiniz tabi ben kendi yaşadığından yola çıkarak söyledim dikkat ediyorum diyosaniz ediyosunuzdur
Elifmoms Sensusfreud benim de aklıma geldi ama eşim salıncak işine pek yanaşmıyor kiracıyız ve ev sahibimiz biraz cins 1 sene sonra taşınacağız zaten kabul etmeyebilir falan diye yüz göz olmak istemiyor
Azizecelik68 Elifmoms ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hep ayağımda sallıyordum sonra yatağına koymaya başladım çok ağladı ama eşimde bende dayandık ağlamasına almadık yatağından o kalktıkça yatırdık sadece elimizi verdik ona yanındayız diye YouTube dan sureler falan açtım 3 4 gün sonra yatağına yatırıp sureleri açıp sadece elimle oynaya oynaya kendi yatağında uyumaya başladı zamanla elimi tutmayı da bıraktı tabi şu an sünnet oldu evimiz inşaatta kaynanamlarla yaşadığım için yatak koyacak yer yok yanımızda yatıyor o ayrı ama ben öyle alıştırmıştım bi ne istersen
Elsa2020 Elifmoms canım o durumu bende aynısını birebir yaşadım ve bazen ağlıcak duruma geliyordum devamlı ayağımda sallıyordum indirince uyanıyordu . Suan kuzum 20 aylık ve geçen ay o duruma son verdim . Israrcı bir şekilde 10 gün evden çıkmadım uyku saatleri geldiğin de yanına yattım ve uyuması için ısrar ettim o şekilde oldu şükür ayakta sallamıyorum artık 1 ayı geçti 🙏🏻