Cihangirberna Bebegim 3 aylik çok iştahsız digru düzgün emmiyor 5 saattir aç 2 dk emip bıraktı artık çok yoruldum 1 aydır hep böyleyiz nadirdir uzun emdiği acaba atak falan mı geçecek mi başına gelen var mı lütfen akıl verin çok üzülüyorum
Prensannesi01 Cihangirberna benim bebeğim de 20 günlük o da 3 4 kez emip bırakıyor biberonla mama artı sütümü sagip veriyorum acaba ondan mı. Ben de burda bekleyeyim
CigdemAslan Cihangirberna ay postu görünce aynı benim bebeğim dedim 😂 1,5yaşında iki çekip gider bebekliğinden beri böyle merak etme doyuyordur o yeter ona. Kilosunu takip et normalse takma kafana canım
Zeyno123 Cihangirberna 5 ayligiz canım bizimkide 3 haftadır 5 dakika emiyo o kadar dakik ki saatinin dolduğunu anlıyo bidaha hayatta emmez ancak 3 4 saat sonra aç olsa ağlar diyorum ama 6 saat aç biraktigim oldu ağlamadı hanfendi zorlada emzirmek istemiyorum tiksinir bidaha emmez diye napcam bilmiyorum
Annenazz Prensannesi01 benimki de 24 günlük baştan beri böyle bazen ağzına bile almıyor bazen de ağzında tutuyor sadece . Silikon üç kullanıyoruz üstelik
MiraceaLones Prensannesi01 yenidoğan bebeklerde burun tıkanıklığı çok sık görülüyor. Ağızdan nefes almayı da henüz bilmediklerinden burunlarını serum fizyolojik ile yıkayarak açmak gerekiyor. Tıkalı burun emmeyi etkiliyor doğal olarak. 2dk emebikiyor ama sonra yorukuyor Nefessiz kaldığı için memeyi bırakıyor olabilir.
MiraceaLones Zeyno123 Bazi bebeklerin emme kuvveti ve sizin sutunuzun memeden geliş yoğunluğu fazla ise bebek 5dk da da doyabiliyor. O dakiklik bundan kaynaklanıyor olabilir 🤗 eğer almanız gereken cisli bez sayısını biliyor ve gün içinde o kadar bez aliyorsaniz kilo kaybınız da yoksa endişe etmeyin derim
Cihangirberna MiraceaLones kilosu ve gelişimi güzel ama anne yüreği işte ben daha çok emsin istiyorum çok az kalıyor önceden çok dururdu
MiraceaLones Cihangirberna iyi tarafından bakalım sütünüz çoğaldı ve bebek artık daha güçlü emiyor demekki😊 hepimiz aynı yolda yuruyoruz yalnız değilsiniz. Aynı endişeler aynı zorluklar ama farklı mücadeleler veriyoruz. Zamanla herşey çok daha güzel olacak buna inanıp bebeğinize ve bedeninize güvenin 🤗