Okumayageldim Mira123 ıslak mendil kullanma canım pamuk kullan geçene kadar da yıkayabilirsin her değiştirmende poposunu
Busra1998 Mira123 benim kızımda cok pişik oluyor bn en son hametan krem mavi olan travoazol kremle çözümü buldum cok iyi geldi artık kabarık kabarık olmuştu poposu bu kremleri sürdüm 1 gecede gecti
Mira123 Okumayageldim pamukla siliyorum ılık suyla şu an iyi ama her çiş yaptığında çığlık atıyor 😢 trosyd kullanıyorum ama o da pek işe yaramaz
Elanur Önce pisigin nedenini bulun. Sonra poposunu havalandırın bol bol. Yıkayın güzelce kurulayin ardından hametan sürebilirsiniz.
Mira123 Elanur hemateni duydum pamuk ve su ile siliyorum ıslak mendil kestim 😒 ama çok kötü olmuş yani bilmiyorum 🤷♀️
Okumayageldim Mira123 ben müsteşardan çok memnunum sebamed ve bepanthol var pişik olunca çok şükğr mustela geçiyor
Mira123 Bu arada hanımlar kızım diş çıkarıyor ıshal pişik o yüzden oldu bilmiyorum hepsini hemen hemen kullandık çoğu yaramadı 🤷♀️😒
Nadiye Her kaka yaptığında yıkaman gerekiyor sonra istediğin bir kremi sür o kuruyana kadar bekle öyle bezini bağla 2 max 3 güne geçer. Sakın ıslak mendil kullanma. Pamuklu bezlede silersen oradaki kakanın asiti kalıyor mutlaka yıka