HiraaAzraa Kızlar vegaferon ve ferrum kullandim aç karnina verip 1 saat sonra emzirmeme rağmen aşırı kabizlik yapti. O kadar kötü oluyor ki ilaci birakasim geliyor ben napicam 😪
Seymagil HiraaAzraa bağırsaklarımız rahatsız kabız olmaya çok müsait ona rağmen ocean microfer hiç kabız yapmadı. Zaten kabız yapmayan bir takviye kimseden duymadım yaptığını ☺️
milenka HiraaAzraa zaten şu aç karna ilaç verme olayı bebeklerde çok saçma😂 Aç aninini nasıl yakalayayim aç olunca çıldırıyor bende hemen ilacı verip peşine emziriyorum
Deletedmom5447 Tatlim merhaba bestiron kansizlik için mi ? Bana da vegaferon verdi ama asla iciremiyorum tadı cok kotu. Bestironun tadı nasil
Tatlim HiraaAzraa 😓 maalesef karşılanmiyor . Ben bir yaşına kadar kullandım şu an ki durumu bilmiyorum
annelinkoo HiraaAzraa yani eğer imkan warsa alın uzun gider zaten malesef iyi ürünlerin fiyatı biraz uçuk
HiraaAzraa milenka bende anlayamiyorum cocuk acken nasil 1 saat daha bekleteyim. sizde kabizlik sorunu var mi?
milenka HiraaAzraa bende bestiron kullanıyorum. Kabız oldu ama o zaman muz yemişti. Ek gıdadan dolayı oldu gibi Ek gıda ile demire aynı basladigimiz için tam kestiremedim
Gizeemm HiraaAzraa canm hepsi aynı ilaçrın bi kere yaptımı yapıyo zeytin yagı ver günlük bn öle yapıyodm
HiraaAzraa Gizeemm zeytinyagini verdim ama işe yaramadi yanliş zamnda mi verdim acaba? siz ilaci verdikten ne zaman sonra veriyorsunuz?
Gizeemm HiraaAzraa benim bebeğim kabızlıktan dolayı çatlagı oluştu sonra ilacı bıraktm bn ama hala acıcak diye korkuyo hala sıkıntı yaşıyoruz