Smkrsln Meraba 4 aylık oğlumu yüz üstü yatırdığımda kafasını havada tutamıyor önünde çıngırak falan salladığımda ona bakmak için kaldırıyor onun dışında kafası hep yerde ve hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı ağlamaya başlıyor normal mi değilmi değilse napmalıyım
Maya1 Smkrsln bazi coxuklar oyledir ama doktorununuz 4 aya kadar farketmedi mi acaba.hani aylik kontrollerde. 4 aylik bebek kaldırıp bir sure tutabilir başını.
lidyahsn Smkrsln kilolu bebek se normal demişti doktorum. Benim bebeğim de 5.aya doğru durmaya başladı kilosu vardı baya. Siz gün içinde sürekli tummy time egzersizi yaptırın. Sevmiyor diye bırakmayın ben de sevmiyor ağlıyor diye yaptırmadım çok onunda etkisi var tabi. Siz yaptırma devam edin gün içinde kısa zamanda kaldırır. Tabi yine de doktorunuzla görüşün bu durumu
Sudee96 Smkrsln benim kızım da sevmiyor çok ben yastıkla destekliyorum öyle seviyor önünde de bu flaş kartlar falan var onlardan koyabilirsiniz belki ilgisini çekerse durur
Smkrsln mayalbbk koyunca ağlıyor kendini sıkıyor kafasını kaldıramıyor napıcam bilmiyorum ya canım çok sıkılıyor
Maya1 Smkrsln niye aglarki kuzucuk.peki sirt üstü yatirdiginizda kaldirirken bebeginizi başı geri düşüyor mu ya da dik tuttugunuzda saga sola savruluyor mu kafası
Smkrsln Maya1 elinden tutup kaldırdığımda kafasını dik tutuyor ve oturur pozisyona geliyor. Kucağımdayken de canı isterse kafasını havada tutuyor onun dışında iki büklüm oluyor bende anlam veremiyorum kafasını hiç tutamıyor desem değil önünde bişey olursa kaldırıp bakıyor