Toprakseyran Kızlar uykuyu gören falan varmı? Hani yanınızdan geçerse veya ne biliyim Bi ara şöyle saniyelik yakalarsanız nolur söyleyin bizim eve de uğrasın. Fazla tutmama valla bir saat bile yeter 🤒
TosbikAnnesiiiii Toprakseyran ben de öyle uyumadı bütün gece 10 dk 15 dk bir uyandı anlamadım niye 🙄🙄😓
Toprakseyran TosbikAnnesiiiii bizhem atak haftasındayız hem de diş çıkarma çabasındayız 2 si bir arada. Biri çıktı yanında bir tane de toplu iğne kafası kadar çıkmış gerisi çıkmamış tam olarak Bi çıksa rahat edecek briaz. Gece biraz da ateşi çıkmıştı bu yüzden 😔
TosbikAnnesiiiii Toprakseyran Rabbim yardımcımız olsun 🙏 bizimde dişler patlamadı ateş var iki gündür
Toprakseyran TosbikAnnesiiiii amiiinnn Allah büyük bu günler de geçecek elbet 🌼 bakıcaz ki büyümüş ler kendileri uyuyorlar kendileri yemke yiyorlar öğlene kadar koyun koyuna yatıyoruz bebişlerimizle 🥰🥰
TosbikAnnesiiiii Toprakseyran amin çok teşekkürler ☺️ 😇 uykunuz nasıl oldu bizimki uyumuyor ya ağlamayan çocuk ağlamaya başladıı uykuda 🙄
Toprakseyran TosbikAnnesiiiii ahhh sormaaa bizde aynıyız hala😪 geceleri uykuda ols abile ağlıyor dönüp duruyor hiç rahat değil ara sıra ateşi biraz yükseliyor ateş düşürücü veriyorum. Bir türlü çıkmadı o diş deli olduk ya 😢
TosbikAnnesiiiii Toprakseyran bizde öyle vallah ahh ahh çıkana kadar o dişler ben dişleri dökecem 🤷♀️🙈😃
Toprakseyran TosbikAnnesiiiii 😂😂 Valla öyle ya şu dişleri atakları hep birlikte geçiriyoruz. Hele o atak geçirirken ben de sinir krizi keçiriyorum artık 🤣