Hilalnurr Suan bunu yazmam mantıksız biliyorum saglik ocagindan en net sonucu ogrenecegim ama içim içimi yedi. Eşim bugun 2 aylik oglumuzla beraber tartiya cikti aradaki farka gore oglum 3.800 gozuktu. 3.500 doğup 1. Ay sonunda 4.400 kilo idi. Boyunun uzadigini biliyorum kiyafetleri olmuyor ama 2. Ay kontrolune daha gitmedik. Tartiya gerçekten inanmali miyim nasil kilo verebilir ac olsa aglamadan durup uyuyabilir mi? Cogu kisi zayif diyip duruyordu ben de boyuna guveniyordum ama bu tarti işi cok kafami karistirdi ccarsamba gunu kontrolumuz var ama ben yine de sormadan edemedim.
Fatosveaselbebek Hilalnurr suan icin konuşuyorum 3500 kılo doğup suan 4400 ise zayıf doktor baba en az 600 en çok 900 gr almaları lazım aylık demıstı sizin çocuk ıkı ayda mi 900 gr aldı
Jelibon Hilalnurr o kadar kilo vereceğini sanmıyorum canım. Kaç saatte bir kaç dk emiyor ve çiş kaka durumu nasıl?
Ayb Hilalnurr öerhaba bu anne babaları sıklıkla paniğe sokan bir durumdur. Ancak endişelenmeyin. Evdeki yetişkin tartıları bebekler için doğru ölçüm vermez. Uyguladığınız yöntem bebeğinizi doğru olarak ölçmez. gittiğinizde de göreveksiniz. endişe etmeyin sevgiler
Hilalnurr Fatosveaselbebek yok canim gecen ayin sonunda 4.400 du. Tartida simdi 1 ay gecmis 3.800 tartti ama evdeki tarti yani. Yanlistir insallah kilo vermis olabilir mi olsa kadar
Hilalnurr Jelibon yani iki saatte ya da 3 saatte gece kendi kalktigi icin kaldirmamaya basladim 4 5 saatte uyaniyor onceden 3 saatte uyanirdi. Bez durumu iki kaka ve cise cikiyor kakaya 1 veya 2 kez cisli bez sayisi da 4 5 tir.
Jelibon Hilalnurr bu anlattıklarına göre doyuyor gibi ama en net bilgiyi dediğin gibi kontrolde alırsın canım.
Hilalnurr NekwaSultan insallah ya bacaklari da katlanmaya basladi kilolu duruyor verse kilo nereden verecek iyice korktum 😐
NekwaSultan Hilalnurr kıyafetlerinden en doğrusunu anlarsın mesela 1 haftada tam olan kiyafet olmaz mesela 😉
dphnln Hilalnurr Evdeki tartıya güvenip bunu kafanıza takmayın lütfen, sonuç genelde doğru olmuyor diyorlar. Biz denedik ve bizim de doğru olmadı. ;) Ayrıca çocuk aç olsa gerçekten huzursuz olur ve uyumaz. İçinizi ferah tutun.
Gamzetrl Hilalnurr mümkün değil güzel anne boşuna üzmüşsün kendini😊 ac kalsa ortalığı yıkar ki bu kadar kilo vermesi mümkün değil sağlıklı bir bebegin
Hilalnurr NekwaSultan cok kilolu toplu bi bebek degil ama her goren boyu uzun diyor. Boyu cok farkediyorum da enden pek belli olmuyor kiyafetler de.
NekwaSultan Hilalnurr her insan bir mi değil her bebekte bir olmaz hoş minik.oglum da önceleri hep boya gitti 6 aydan sonra en boy 1 oldu 🤗 Boyu uzuyosa zaten tamamdır. Allah kötü sey vermesin 🤗
Janss Hilalnurr Dijital tartı mı ? Bahsettiğiniz gibi olsa siz muhakkak anlarsınız arada 600 gr var nerdeyse . 😌