Zsnshnky Kızlar merhaba oğlum 7 aylık. Gece üzerini hiç bir şekilde örtmüyor.Odanın sıcaklığı 20 dereceden aşa düşmüyor ama üzerine incedir battaniye bile örtsem hissettiği anda açıyor üzerini.Uyku tulumuda giydirdim huzursuzluktan uyumadı.Kayınvalidem erkek çocuk sıcağı sevmez diyor ama bu derece normal mi açılması ? İnce de giydiriyorum üzerimde uzun kollu zıbın altında ince bir pijama altıyla uyuyor.Yardım edin lütfen 🙏🏻
Eslemesra Zsnshnky benım bebegımı anlatmıssın ama benım bebegım kız. Örtüyorm ustunu o acıyo yine örtünce anlıyo sonra aglamaya baslıyo mecbur acıyorum sonra uyumaya devam edıyor. Şaka gibi gerçekten ya
Milena11 Zsnshnky doğduğundan beri uyku tulumu kullanıyorum. Mümkün değil üstüne bişe örttürmez derin uykuda bile örtsem anlar hemen atar üstünden 6 buçuk aylık. Tek çözüm uyku tulumu benimde kafam rahat oluyor
morcicegim Zsnshnky 10 aylık kızım benimkide aynı . Ev ne kadar sıcak olsa gece her türlü üşüyor insan. Gece uykularım yarım yamalaktık. Bir gözüm hep açık kızımı kontrol etmek için. Ve uykuda çok döndüğü için en mantıklısı kızımla uyumaktı. İki aydır kızımla uyuyorum hem üzerini örtüyorum gece hemde çok güzel sarılıp uyuyoruz
BuzluKahve Zsnshnky Çorap giydiriyorsanız belki ondan rahatsız oluyordur. Ben hep ayaklarını açık bırakıyorum. Üzerini örtsem de ayaklarını örtmüyorum
Zsnshnky BuzluKahve üzerini sürekli açtığı İçin çorapsız da yatıramıyorum aklıma geldi.Ama cesaret edemedim çoraplarını çıkarmaya
Meltemingo Zsnshnky bir kere iki kere huzursuz olur sonra alisir canm bnmkide oleydi smdi alisti alisiri huzursuz oluyo die denemekten vazgecme ustunu actimi usuyomu ustune cekicekmi derdi yok cok rahat oluyo
Meltemingo Zsnshnky evin derecesine gore canim bizim ev ortalama 22/23 drece kisakollu atlet ustune zibin altina pijama corap bizim uyku tulumumuz kolsuz
Meltemingo Zsnshnky ayaklrini corapsiz birakmiyorum cnku ayaklrindan usutup gaz sorunu yasamasin diye ayaklari hep sicaktir
BuzluKahve Zsnshnky ben uyku tulumu giydiriyorum çok kalın olmayanlardan ayaksız. Çorap da giydirmiyorum, ayaklar açık. Ne zaman ayağı kapanda uyanıyor.
BaharTurna Benim de iki oğlum var biri 1,5 biri 4 yaşında ikisi de hiçbir şekilde üzerini örtmüyor ve örtsem hemen uyanıp ağlıyor. Bir şekilde örtmeyi başarsam bu sefer bakıyorum su gibi olmuşlar o yüzden artık çok örmeye çalışmıyorum.
Deryakupyigitasaf Zsnshnky Benim oğlumda 10 aylığız öyle üstüne ne atsam atar geçen gün yatı dedim daldı üstüne örtiyim dedim bi baktım sarsıldı kalktı hiç sevmiyor sıcaklığı 😏🙄