minikcivcivinannesi Semaaa53 haftaya carsamba 6 aylık olcak o zaman başlayacağız galina doktorun demesini bekliyorum
BuzluKahve Semaaa53 16 aylık şu an. Ben blw başladım, öyle devam ediyorum. Parmak boyutunda sebzeleri buharda haşladım koydum önüne. Al ye dedim😂 Sırasıyla üç gün her şeyi tadım yaptım. 1,5 ay sürdü. Tam anlamıyla yemek yemeye 8. Ayında geçti.
Semaaa53 frambuaz 4 aylık mı erken değil mii 4 ay benimki şu an tam 5 aylık başlamadım daha kontrolde doktor ne der bilmiyorum tabi
frambuaz Semaaa53 cocugun gelısımı ıyı dedı doktor Bırde sütümde azalma var mama agırlıklı gıdıyoruz bu aralar kılo alımı da cok ıyı tadıma baslayalım artık dedı. Ve 180 gun sartı artık eskı bilgi dıye kabul ediliyor 2 doktora gittim ıkısıde aynı seyı soyledı
minikturta Semaaa53 hayır şimdilik birşey yok şükür e bebek fuska su çok öneriler kabız olmaması için bide yiyeceğinin içine minik zeytinyağ damlatıp verdim her yemesinin ardından da su verdim
Semaaa53 frambuaz yoo tabiykide her çocuk kendine özeldir zaten katı kurallı olamayız çocuklara karşıı doğruu
Semaaa53 frambuaz zaten bençmkide 5 aylık bende istediğini ve yavaşyan hazır olduğunu düüşünüyorum o yğzden sorayım dedim sizlerede kaöıncı ayda geçtiğinizi
Semaaa53 BuzluKahve ahahha al yeee hee 😂😂 en iyisi ver takılsın 😂 ya inşallah kolay olur benim içinde sanki benimkide istiyor gibi ek gıdaya hazır gibi geliyor bana
frambuaz Semaaa53 aynen canım benım ıcınde şok edici birşeydi bende hep 6 aylıkken dıye kazımısım aklıma ama artık gecılıyormus cocuga bakıp
BuzluKahve Semaaa53 Anne sütüyle besleniyor, boyu iyi kilosu eh olunca 6. Ayını tamamlasın diye bekledik. Şimdiden kolay gelsin, hem yorucu hem eğlenceli bir süreç
frambuaz Semaaa53 benim bebek yemeyi hep seviyordu zaten her ay 2kılo alıyorduk doktorda artık gecelim dedı bakalım tadımla baslayacagız nasıl olacak bende gorecegım yasayarak 😃