Alperenin_Annesi43 Sağlık ocaginin verdiği D vitamini damlasını kullanmaya başladım.bi süre kullanmiyodum bebeğim çok iyiydi damlaya başlayınca gaz sorunumuz başladı sağlık ocağın damlasını kullanan var mı
Yenianne7 Alperenin_Annesi43 Deca tabs D3 kullanıyoruz memnunum ben içeriği dr temiz. Sadece zeytinyağı ve d vitamini var bu kadar 👌🏻 Size verilen damlanın içeriğinde neler var ?
Derinbbk Alperenin_Annesi43 ben 1 hafta kadar kullandım ama kabızlık ve kusma çok yaptı bıraktım hiçbişey kullanmıyorum canım
minigim94 evet bennde kullanmaya basladigim zaman gaz basladi sonradan farkettim biraktim ocean marka aldik doktorumuza sorarak rahatladi bebegim sizede markasini degistirmenizi oneririm
Alperenin_Annesi43 Yenianne7 bilmiyorum ki sağlık ocaginin verdiği damla sadece bugün hemşire bir arkadaşım alkol var dedi
Jelibon Derinbbk canım sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorsan bile doktoruna sor başka marka al çünkü anne sütünden alınamıyor d vitamini ve kemik ve bıngıldak gelişimi için önemli.
Dilbrkzmr Yaz ayındayız 15 20 dk güneşe çıkarsanız gunluk ihtiyacını zaten karşılıyor vermeden once değerlerini olcturun bence. Ben doğduğundan beri kullanmadım suan butun değerlerimiz yerinde
Yenianne7 Alperenin_Annesi43 İcindeki kağidı okuyun mutlaka, kutunun üzerinde de yazar. Muhtemelen tam güvenilir değil aldığınüz damla. Glikoz alkol vs vardir ve bunlar tabiki gaz yapar 😏 Gazdan ziyade bebeğinize zararlı katkı maddeleri
Muhammedtrn Alperenin_Annesi43 deca tabs d3 kullandık sadece bir kutu zeytinyağı ve d vitamini var sadece hem daha sağlıklı. Devletin verdiğinde ayçiçek yağı olduğundan kullanmak istemedim. Ayrıca bıngıldağı çabuk kapanıyor diye biliyorum bu yüzden çokta vermenize gerek yok. Beyin gelişimini tamamlamadan bıngıldağını kapatabiliyor. Güneşlendirseniz daha güzel olur👍🏼
Burcum32 Alperenin_Annesi43 bende hic bisey olmadi ya 4 aylik oglum hic kusmadir farklo bi tepkidir yasamadim kullanmasi gerek kemikleri icin kesinlikle doktorunjza danisin
Tugce0395 Alperenin_Annesi43 günlük kaç damla veriyorsunuz sadece anne sütü alıyorsa 2 mama alıyorsa 2 damla şeklinde olmalıdır
babyfaceee Alperenin_Annesi43 yaz zaten kullanmaya gerek yok bol bol güneş daha iyi diye düşünüyorum ben vermiyorum. Aynı sorunu yaşamıştık doktorumuz devit3 yazmıştı
Bebegim_ben Alperenin_Annesi43 canm doktorum kesinlikle saglik ocağının verdiğini kullanma dedi ocean d vitamini ni kullanıyorum ben hamilelikde de onu kullandım zeytin yağı ve vitamin sadece içeriği gunde 3 damla hatta havalar ısınali kullanmıyorum güneşe hergun mutlaka çıkarıyorum bacakları ve ellerini kollarini güneş aldiriyorum eklem yerlerinden alırmış vitamini