Havvakck Sabaha kadar deliksiz uyuyan bebek gitti yerine resmen başka biri geldi yarım saatte bi kere niye kalkar ya artık uykusuzluktan önümü göremiyorum bu diş mi ney ya Allahım 😮 hep böyle mi olacak artık 7,5 aylık bu arada
kubraanne Havvakck Benimkide 7 aya kadar mükemmeldi sabaha kadar deliksiz uyurdu tabi snra dişler gelmeye baslayinca o uslu bebek gitti yerine kücük canavar gelmisti ahh o disler bizi mahvetti 🤦♀️
Minik_kusummm Havvakck ahhhhh o ayda bizde oyle olduk canım deliksiz uyurdu ve desteksiz uyurdu 8.ayina gunler kala Allah’ım faci gibiydi gece bin beşyüz kere uyanirdi ağlayarak sallanarak uyumaya başladı kendi kendine asla uyumadi naptiysam gunduz hep kucakta kucaktan birakinca aglama krizinde iki hafta boyle devam etti 9.ayina doğru daha kotu hal aldık gece dizimde sallarsam uyurdu bırakıp durdugum an kıyamet kopardi artik tâkatim kalmamıştı megerse hem dis hem uygu gerilmesi hemde atak şükür geçti gitti o günler şimdi de 18 aylık 2 yas sendorumuna giriş yapıyoruz yavaştan allah yardımcmz olsn🤣❤️
Hly123 Havvakck yaa bir yeri mi agrıyor sancılanıyor mu acaba diye rahatsızlık veren bir durum mu var diye agrı kesici fitil vermişti doktor onu veriyorum tabi her gün değil arada bir haftadır böyleydi ben de bugün fitil verdim geçenlerde de öyle olmustu fitil verdim rahat uyudu tabiki her gün değil ama arada veriyorum ama bazen atak döneminden dolayı fa oluyor ben ona bağlıyorum atak haftalarını kontrol edebilirsiniz
defneninannesiii2 Aynı durumları bizde yaşıyoruz damağını kontrol edin dişi çıkıyor mu diye atak da olabilir
Hly123 Zehra04 agrı kesici fitil doktorumuz yazmıştı ben arada veriyorum tabi her gün değil agrısıı falan varsa rahat uyusun diye ama atak döneminden kaynaklı olduğunu veya diş için olduğunu düşünüyorum diş için bile olsa kalınmasına fitil iyi gelir diye düşündüm
defneninannesiii2 Havvakck uyutma şekline bağlı da olabilir fitil zararlı diye biliyorum hiç kullanmadım ama dişinden dolayı olduğunu düşünüyorsanız 1 çay kaşığı calpol verebilirsiniz.
Elanur defneninannesiii2 Ağrı kesici verince atak bitmiyor siz vermeyin. Atak zamanla bitecek. Gereksiz yere kullanılan ağrı kesiciler fitiller ne yazık ki karaciğer de yağlanma yapıyor.
Hly123 defneninannesiii2 ya hayır ben arada diyorum zaten acaba sancısı mı var agrısı mı var diye tabiki atağı bitmiyor ve bu süreç fitil verince de bitmiyor ki zaten
Hly123 Uzayiko ben sadece arada bazen diyorum zaten agrısı falan var mı diye çoğu zaman ağlayarak uyanıyor bas bas bağırıyor agrısı vardır diye veriyorum tabiki atak dönemini ayrı bir konu ben onun için değil vermiyorum