Rukiye20 Nereden başlayım ne sorayım ne yapayım bilmiyorum 😑 daha 48 günlük bebeğim cildi önce baya kabardı atopik dermatit dedi doktor ve krem verdi baya işe yaradı tam düzeldi hiç bir sorun yok derken 2 gün içerisinde yeşil köpüklü mukuslu ishal gibi kaka oldu sonra öksürük hapşırık vücudu gene çok kötü oldu geçmeyen konak kaşlar da ve kafa dibinde hırıltı derken alerjik olduğunu anladık. Gittiğim bir doktor zamanla alışır ye dedi ama çocuk çok kötü oluyor kanlı kaka yok o olmadığı sürece ciddi sayılmıyor dedi ama bana bu hırıltı cild rahatsızlığı da normal gelmedi. Diğer doktor 2 hafta öncelikle süt ürünlerini kes dedi onları keseceğim şimdi. Bu süreçte sütü azalan var mı en çok merak ettiğim konu. Ya da az bir şey yiyince hemen etki ediyor mu? Bu cildi kafasında konak vs ne kadar süre de geçer?
Kadersizxww Rukiye20 çok geçmiş olsun canım faydasını gördüğün kremin resmini atarmisin sana zahmet ♥️
Oglununannes Rukiye20 ben kesince azaldı valla canım 25 gün yemedim şimdi doymuyor mama veriyorum günde bir veya 2 defa
Seahammer Bizdede oldu kafasına banyodan önce badem yapı sür beklet konak tarağıyla tara sonra. Süt ve süt ürünleri, hazır gıda, baharat, acı yasak
Bebeto_Be Ben emzirdikren sonra bol bol çikolata yerdim şimdi mecbur kestim bi azalma olmadı sütümde zaten sık emzirmekle alakalı bence sütün artıp veya azalması ben extra bişeyde yemedim normal yemekler bol su kimyonlu rezene içtim