Deletedmom444 Arkadaşlar a101'in soffio bezini aldım Prima ve sleepy kullanıyorum Normalde hiçbir fark yok çok ince bir bez sertliği sleepy gibi içinde losyon var güzel kokuyor çiş göstergesi de var denemek isteyenler için buraya da yazmak istedim Hem de çok uygun indirimdeydi Ben denemek için 11 tanesini 5 liraya aldım büyük boyları 17 lira
Elifdeniz Deletedmom444 ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum ama göstergesini hiç fark etmemişim 😂 lohusalık demekki
deletedmom4842 Deletedmom444 Ben bir kere burda sleppy yok diye aldım ama 3 tane kullandım içinden sonra başka birine verdim kullanan hiç memnun kalmadık çok kalitesiz geldi bana
Deletedmom444 umay1520 ne diyorsun ya hangi madde o... 11 taneli aldım birşey olur mu kullansam bir kerelik
Deletedmom444 Elifdeniz canım bende primada fark etmemistim sonradan fark ettim sleppyde primada hepsinde varmış
Deletedmom444 Obsesifk o zaman primada zararlı petralatum var ondada canım sleppy en sağlıklısı demek
umay1520 Deletedmom444 instagramda mühendisinoğlu adlı bir sayfa var öutlaka takip edin derim geniş bilgi veriyor bu konuda
sebnem a101 in bezinde mi kanserojen madde var ? ben evy baby kullaniyorum şuan bitince onu kullanmayı denicektim 😦
sebnem [bilinmeyen] Şoktan komilide bakmıştım onuda düşünüyordum bilgim yoktu araştırıcam teşekkürler ☺️
israks Deletedmom444 bende kullanıyorum yeni alladım sleppy yan ürünüymüş ama sleepyde çok güzel taşırma yapmıyor en azından vere uygun