aslioztrkkk Merhaba kızlar biberon emzik markası önemli mi yoksa herhangi bir marka da kullanılabilir mi zararı olur mu markası çok iyi olmazsa birde onerdiginiz bi marka var mı
Nur4026 aslioztrkkk ben nukun almıştım bebeğim sevmedi wee nin biberonu nu daha çok sevdi ben de daha kaliteli olsun dite düşünüp almıştım oysaki 😂
minecobaan aslioztrkkk kesinlikle wee baby kullanma canım biberonda akış hızı çok hızlı olduğu için eğer emzirmek istersen emmeyi bırakması çok fazla olağan. Ben lansinoh kullanıyorum emziği falan yumuşacık bebeğim çok seviyor. Emme konusunda bi sorun da yaşamadık. Emzik konusunda da kesinlikle avent öneririm. Ya da tommee tippee
koalaninannesii aslioztrkkk Emzik yemiyor biveron Tommy tippe kullanıyorum kolik biberonu ve içinde ısı bandı var çok işe yarıyor
BalBademmmmmm aslioztrkkk Biberon lansinoh. Emzik avent aldım büyük almışım emmedi, eczaneden bebedor aldım 20 TL çok sevdi 😂 wee baby de tuttu emzik olarak
zeynosunannesii Biz avent kullanıyoruz yapısı önemli imiş örneğin ilk 6 ay damaklı emzik olmazmış yada biberon için emme refleksini unutmasinda diye çekimi az olan şeklinde olmaliymis.
Sensusfreud zeynosunannesii ya ben internetten hep bakıyorum bazı sitelerde 1 yaşına kadar damaklı sonra damaksız kullanın diyor bazılarında ise tam tersini söylüyor hangisi doğru bilemedim 🤷🏻♀️ Siz nasıl kullandınız
aslioztrkkk Nur4026 @Esin1521 bende bime gelmişti wee aldım sonradan fiyatı ucuz geldi acaba kalitesiz mi bi zararı olur mu diye endişelendim
Esin1521 Kolik bebegim oldugu icin Lansinoh biberon kullaniyorum cooook memnunum ama bebeginizde gaz koliklik soz konusu degilse wee baby kullanabilirsiniz eczanelerde ve bazi marketlerde oluyo
Esin1521 aslioztrkkk bende almistim bimden fakat kolik oldugun icin gazini dahada artirdi kullanamadimlansinoh alma durumun varsa tavsiye ederim bebegim cok seviyor
aslioztrkkk minecobaan wee baby almıştım bende 😂 ama daha kullanmadım fiyatı ucuz olduğu için endiselendim sonradan zararı olur mu acaba diye
aslioztrkkk minecobaan avente trendyoldan baktım da şimdi 150 TL’den basliyo indirime girdiği zamanlar oluyo mu
dspn aslioztrkkk aslioztrkkk yavas bence hızlı gıdıyor mama verıyorum cocuk boguluyor herkes dıyor yavs içior delık deyıl mı dıye bu daha ıyı cok acık olumca burnundan gelyor dıyınce susuyorlar ahıldana kayana bıcakla kesmıs cocga vermıs ucunu gıtmedı dıyor allahım sabır ver bana dedum
aslioztrkkk Esin1521 cam mi plastik mi oluyor birde trendyoldan baktım şimdi yavaş akış hızlı akış varmış hangisi iyi oluyor
balpetegimeto Marka önemli değil bence ama gaz olmasın diye antikolik alabilirsin e bebekten almıştım 25 liraya bebeğim 2 buçuk aylıktı şimdi 5 aylık oldu hala onu kullanıyorum
zeynosunannesii Sensusfreud biz damaksiz aldık. Baya kızımın dostu. Ben araştırırken öyle bilgiler buldum ve öyle yaptım umarım yanlış değildir. ☺️
Hazal_170721 aslioztrkkk ben ilk başta chicco almıştım çok pişmanım bebeğim sürekli boğuluyodu sonra mamajoo aldık bebeğim istemedi en son avent aldık gerçekten pahalı falan ama bu işi biliyolar hiç boğulma yaşamadık bebeğimde severek tuttu
Adasarin aslioztrkkk tabiki önemli damak bozukluğu yada ileride dış bozukluhuna yol açabilir emzikte avent tercih edebilirsiniz biberonda da fakat anne göğüs ucuna yakın farklı bı markada olabilir tabi