tugra-selim Kızlar 26 günlük bebişim var iki haftadır süratında sivilceler var bazıları kırmızı bazıları içi dolu beyaz beyaz bi kaç gündür de kafasına da yayıldı neden olur nasıl geçer yaşayanlar varmı
dilan_ecrin34 tugra-selim benim kızımda vardı doktora götürdüm normal dedi merhem yazdı saçı içinde kepeklenme oluştur
bugday tugra-selim benim bebeğimde de olmuştu kırkı çıkana kadar da tam geçmedi sanırım. Ama sonra oldu bir pamuk 🌸 doktora götürmedik annnemler olur o normal dedi. Kendiliğinden de geçti bizimki. Saçlarında falan yoktu ama
tugra-selim bugdayinşallah bizimkinde geçer suratında görünce ben de çok önemsemedim normalde de oluyor diye ama kafasında da çıkınca endişelendim açıkçası
bugday tugra-selim bebeğinizin başka bir sıkıntısı var mı. Dün gece komşumuzun bebeği rahatsızlandı boyun altında kızarıklık varmış bikaç gün önce kafasında da pütürler olmuş sonra geçmiş süt alerjisinden şüphelenmiş doktor sümüksü kakası ıkınma tarzı hareketleri varmış ve çok ağlıyormuş. Böyle şikayetleri de varsa bu konunun da üstüne düşün aman