Mom54554 Varmı önereceğiniz güzel mini dizi veya film ? yakın arada tinder avcısı , mother/android izledim . Bende bunları öneriyim ✅
lastrose86 Mom54554 Kore dizisi severseniz eğer start up,oh my venüs tavsiye ederim☺️ Çook güzeldi romantik🥰😍
miniktosbagam Wanderlust bu üç diziye de bayılıyorumm sizinle tarzımız aynı galiba başka öneriniz varsa alırım burdan kaynak yapmış oldum ama 😅🙈
Tatlim havana1 burada yazanların çoğunu izlemiştim . Şuursuz aşkı da siz yazınca izledim . Aman o annenin geldiği sahnede bı başladım hıçkırarak ağlamaya sormayın 😂
Balkizlarim Mom54554 Yaaa orda da vardır diye düşündum ben Tivibu go paketinden izliyorum sinema bölümü var 💐💛
Bibebisgordumsanki Deletedmom8453 ben izledim ama acikcasi deger diyemiyorum degmezde diyemiyorum. Cok kararsız bırakmıştı beni.
Slyshn Mom54554 in to the night gerçekten güzle bir dizi. Bunun dışında You, la casa de papel en sevdiklerim 🥰
Aliveannesiiii Mom54554 Clickbait 8 bölümlük mini dizi, aşırııı beğendim son izlediklerimden. Çok tavsiye ederim🌸
kubrakurtaksoy Mom54554 Türk dizisi olarak Kulüp ve Fatma çok iyiydi bence 🤌🏻yabancı olarakta dark, squid game güzeldi. Yakın zaman da izlediklerim bunlar tavsiye ederimm.
Mom54554 ZehraSareMom Gözlerinin ardındaya benzeyen bir film veya dizi olsa iyi olurdu , öyle konulardaki dizileri filmleri çook severim 😄😁