AsyaRavza Kızım 1 aylık oldu ama hala damaklı 0-3 aylık bebek emziği ağzına sığmıyor gibi verince öğğ yapıyor ucu top gibi olanlardan aldım Onuda biraz emiyor sonra atıyor napıcam 😬
Derinbbk AsyaRavza almayınca almıyo canım ya bende çeşit çeşit aldım emzik ama hiçbirini almıyor bende kalayım burda belki bende bulurum bişey 😀
Asyaglck AsyaRavza 1 aylıkken benim kızımda öyle yapıyordu bende sürekli vermektense memeyi emzik gibi kullanmasın diye sadece uyuyacağı zamanlarda veriyorum. Bence kücük diye çenesi çabuk yoruluyor olabilir
Emirsilan AsyaRavza en kucugu chicco onu alin bnde bisuru aldim her marka var suan ama bitek chiccoyu eme bildi en ufagi o cunku
efe_cigdem Bizimki de almıyor su bir gün sürekli denedim ağzına verdim tık tık yaptım emzşğs ağzından çıkarmasına izin vermedim tuttu genelde tutuyor ama arada attığıda oluyor
Hirakosar Benim kızım da çok uğraştım almadı sonra umudu kestim 4 aylıkken bir kere denedim şimdi ne zaman versem alıyor ama uykusunda veriyorum sadece, 0-6 ay wee baby damaklı kullanıyoruz belki de ağzına büyük geliyordu bilemiyorum
Emirsilan Benim oglum suan 7 aylik ama hala hala 0.6 ay emzigini emiyo yenilerini aldim 6,18 ememiyo atiyo