Kelebegimmmm Kızlar AKBANK mobilden on bin lira kredi hakkında bilgisi olan var mıı? Çokkk meraktayım cevapp🥸
Annesinin_kuzusu00 Kelebegimmmm bende burda durayim babam cekmek istiyo o turkiyede acil kredi lazimda
birmelekannesi2 Kelebegimmmm canım yenı mı cıkmıs bu acaba nerden bılgı aldım dha once 5 bin TL faızsız kredı olayı vardı buda onun gbı bısey mı
cankuzularim Kelebegimmmm kardeşim akbank çağrı merkezinde ne soracak tam olarak yazın ekran görüntüsü atiyim
Kelebegimmmm Anne80 senin dediğin ihtiyaç kredisi benim dediğim ilk kez akbanklı olanlar içn mobilden
Kelebegimmmm birmelekannesi2 onun gibi bişe. Bende doğru bilgi almk içn post açtm. Bilen olsa ne güzel olur
Kelebegimmmm cankuzularim ilk defa ve dijital bankacılık kanalları üzerinden uzaktan Akbank müşterisi olan vatandaşların yararlanabildiği kredi, 12 ay vade seçenekleriyle kullanılabilecek. 0,99 faizle 10 bin. bu dığru mu? Dığruysa nasıl yapıcam?
cankuzularim Kelebegimmmm evet doğruymuş mobilden akbank uygulamasını indirim akbankli olmak istiyorum dan devam edin kendinizi tanımltin müşteri olun mobilden basvuracakmissiniz ev hanımlarına cikmiyormus ama bilginiz olsjn faiz oranı da doğruymus