Purplepink İyi aksamlar kizlar oglum1.yasina girecek doğum gününde neler yapabilirim çay ve kola yanına menü çeşit önerisi verirmisiniz Az kişi olucaz fazla kimse olmuycak ona göre yazarsaniz sevinirim🌸
2pati_1baby Purplepink sarma, cupcake, tatlı /tuzlu kurabiye ,makarna salatası , börek aklıma bunlar geldi 🤔
Zlm Purplepink yani bende düşündüm kızımın doğum günü icin aile arasında olur bogrek yaparım dedim belki poğaça olabilir yada kurabiye ama sanırım böbrekten sonra kurabiye daha mantıklı Rus salatası severim ben onu yaparız yeter daha ne sanki ne olacak başka
BarlasMomm Purplepink ben kendi menumu yazayim; *avcı böreği *peynirli pogaca *patatesli, havuclu, mayonezli salata( borcamda) *lahana sarma *yaprak sarma *pasta
Purplepink Zlm doğru bı kaç çeşit olsa yeter zaten bı kaç kişi cagircaz yani kendi ailemiz teşekkür ederim 🌺
BarlasMomm Purplepink https://www.nefisyemektarifleri.com/avci-boregi-yapilisi/ Ben bu tariften yaptim. Cok güzel oluyor. Kiymayi ve yufkayi kendinize göre ayarlarsiniz. Hatta yapip buzluga atmistim aklima gelmisken yarin cikarip pisireyim 😊
Purplepink BarlasMomm teşekkür ederim evet nefis yemek tariflerinin tarifleri güzel bnde genelde bakicam zaman burdan bakarım afiyet olsun bu arada🌼