hayatbayatt Bebeğim tam 1 aylık oldu hala silikon göğüs ucu kullanıyorum göğüs ucum olmadığı in benim gibi olan var mı ne zaman memeden emer ki acaba :(
Lulemom hayatbayatt 3 ay kullandık. Bana kalsa devam da ederdim ama hareketlenmeye başlayınca silikonu düşürdü hep. Sonra o hırsla kendi emmeye başladı. Öylelikle bıraktık.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hayatbayatt şırınga yöntemiyle emzirmistim ben düzeldi tavsiye ederim.Benimde yoktu
Ceyder hayatbayatt benimde kızım 1 aylik benimde uçlarım yok bende hep silikon göğüs ucuyla emziriyorum artık gittiği yere kadar böyle gidecek öteki.tulru tutamıyor çünkü
hayatbayatt Lulemom rahat aslında sütün geldiğini görebiliyorum ama memeyi emsin istiyorum her seferinde onu takmak istemiyorum :(
hayatbayatt BirSevda-iki-Emanet_Sahibi göğüs ucunu çok yara yapıyor denediler anlık göğüs ucu çıkıyor iniyor :(
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hayatbayatt İl iki üç hafta inanilmaz bı aciyla emziriyorum sonra düzeliyor ama gerek kalmıyor. 4 aylık kızım oldu . 2.5 yaşında da oğlum var onda da öyle yaptım
hayatbayatt Ceyder yanlız değilmişim kendimi üzüyorum bu yüzden biliyor musunuz saçma aslında bu nedenden üzülmek ama ne bilim böyle diyorum göğüsten emse daha iyi olur ama şükür buna şükür
Aybars0606 hayatbayatt benim de göğüs ucum yok oğlumu sütüm geldiği halde emzitemediö bu kapak da göğsümden düşüyordu tutmamıştı göğüs ucu çıkarmak için ne yapmak gerekiyor gerçekten ikimci çocuğum için bari fikir olsun ya
hayatbayatt Aybars0606 doğar doğmaz sadece memeyi alması İçin çaba harcamak gerekmiş tek çözümü olarak
Gulsahciim 2 Ay 2 günlük bebeğim hala emmiyor silikon göğüs ucu olmadan uykuda bile göğüs ucum olmasına rağmen o kadar pişmanım ki direk göğüs ucu kullandığıma hemşireyi dinleyip ememez diye halbuki her şekilde önemli olan kahverengi bölgeyi almasıymış