Pasel 8 aylık dan beri tekrarlayan akciger enfeksiyonu var bütün tetkikler yapıldı hepsi temiz ama antibiyotik kullandığı halde ateşi var Gine akciger enfeksiyonu geçiriyor bizim gibi olan var sabah akşam koruyucu kullanıyoruz Gine aynı
Sonsuzmutluluk Pasel benim kızımda 8.ayından beri 4 defa bronşit oldu 15 aylık şuan bizde koruyucu tedavi olarak Airfix toz kullandık 2 ay sonra doktor değiştirdi Filixotide kullanıyoruz sabah akşam 1 fıs şeklinde. Çok geçmiş olsun sizede belki hastaneye yatırsalar daha çabuk toparlar
Pasel Sonsuzmutluluk flexo bize hiç yaramadı şiödi toz zespirodan gece yatarken kullanıyoruz bide cortair nübiztör makina sına sabah akşam ondan yapıyoruz daha önceden Bi çok defa hastaneye yatık sizin kaç defa oldu
Sonsuzmutluluk Pasel çam kozalağı pekmezi deneyin mutlaka güvenilir bir yerden alıp 21 gün verin 1 hafta ara verin tekrar 21 gün uygulayın
Sonsuzmutluluk Pasel Çam kozalağı pekmezi akciğer hastalıklarına çok iyi geliyor. Bizimde hemen en küçük bir grip burun akıntısı bile ciğere iniyor röntgen de ciğerde bronşit çıkıyor ben hemen doktora gidiyorum nebülde hava antibiyotik iğne başlıyorlar daha ilerlemiyo ama sıksık tekrar ediyo
Pasel Sonsuzmutluluk aynı ya bizimde sayısız antibiyotik tedavisi gördü Bana mısın yok defalarca hastane yatışı oldu bütün tetkikleri de temiz geldi en kötü tanıları bile koydular çok şükür temiz geldi
Sonsuzmutluluk Pasel Çok geçmiş olsun Rabbim yavrunuza şifa versin. Dediğim gibi birde kozalak pekmezini araştırıp deneyin bize iyi geldi gibi en sonki grip bronşite dönmedi şükür