Domino Kızlar böyle bi takım istiyorum hiç bi yerde bulamadim eski yazılara da baktım bulamadim sevdiğim modelden. Etek tunik ceket takım aldığınız site varsa yazar mısınız salı gününe kadar almam lazım. 🙄🙄
Domino Twinkle evet tesettür. Beğendiğim bi model var ama siteye güvenemedim. Dizine kadar tunik biraz uzun çeket ve etek takım çok beğenmiştim. Resim de atamıyorum 😥
Domino Cgdmoyku kadriye hanım baya uçmuş mu ne kız o fiyatlar neee ben 😲 ben günlük falan giycem ya. Sadece eltimin kizinin mevlutu var öyle giymek istedim evde olcak zaten değişiklik olsun istedim
Kaaninannesi Domino Sultanbeylide Eylül ,Akbaş ,Butik C diye mağazalar var Sancaktepe yakın oraya bir bakın isterseniz
Twinkle Domino tamm bizzat güvendiğim kendi yakınımda olan mağazalar gidip görerek alıyorum ben ama resimde de aynısı oluyor. Güvenebilirsiniz yani 😌inş aradığınız modeli bulursunuz. Sayfalar dubai.showroom ve lila mor iki sayfayada bakabilirsiniz 🌸
Seydameva Yooo direk internet üzerinden bakın ben genelde insta üzerinden öyle seyler pek almam biraz pimpirikliyim pek güvenemem direk kendi sitesi 🥰
Domino Seydameva canım baktım da aradigim modelden bulamadim. 😕 üff resim de yüklemeyi bilmiyorum nasıl model.olsugunu gösterirdim sizde zahmet ettiniz 😥
Seydameva Olur mu öyle şey ☺️ Tuğbayada bakabilirsiniz armine alvina buralarda çok güzel seyler var bi göz gezdirin derim 🥰
Domino Seydameva böyle günlük giycem eltimin kızının mevlutu var evde olcak zaten hem rahat hemde değişiklik olsun istedim. Bakarim teşekkür ederim.😚😚
Cgdmoyku Domino evet malesef pahalı fiyatlar ama çok kaliteli kumaşı. İnstagramdan tesettür sayfalarına bak olmazsa
Cgdmoyku Domino evet malesef pahalı fiyatlar ama çok kaliteli kumaşı. İnstagramdan tesettür sayfalarına bak olmazsa
Domino Cgdmoyku canım bu kadriye öztürk pendik yazıyor o mu. Bi kaç tane buldum baktım ama fiyatları da pahalı hangisi anlamadim. Link atma şansım varsa atar misin