Betim Aklıma çorba yapmak geldi ama tarif bilmiyorum .. Oğlum yemedi, ağzından atıyor ne yapabilirim yemesi için önerisi olan var mı
Bhr28 Betim ben kedilere veriyorum 😊 Hamsi ile yapılan bir çorba tarifi de bilmiyorum ama Karadenizli anneler kesin biliyorlardır 😊
JackDaniels Betim Benim oğlum ne güzel balık yiyordu. Son iki seferdir öğürüp duruyor. Ama hamsi ağır bir balık. Somon veya levrek yedirebilirsiniz hemde kokusu daha az🙏🏻😍
Betim Deletedmom8453 ben de almıyorum, bebeğim yesin diye sipariş veriyorum ama yemedi değerlendirmek istedim
Betim Bhr28 umarım bilenler cevap verir☺️Kedilere verebiliriz de vitamini alsın diyr o yesin istiyorum
Betim JackDaniels hepsini yiyordu hatta en çok sevdiği hamsiydi niye yemedi anlamadım evde yiyen de yok vitamin alsın diyr tarif öğreneyim dedim
JackDaniels Betim Benimkide 12 aylık iyice uyuz bi çocuk oldu önceden ne kadar uyumlu mutlu bi bebekti😢
Bhr28 Betim hiç sormayın 😅 levrek , çipura ya da somon sadece bunları yiyiyor. Yemek konusunda çok seçici 🤦♀️ Sebze zaten yok gibi bir şey onun için 😅