Yavrukurt Eslemesra bizim şube hep Siirt yazmış ya kime sorsak Siirt diyor siz hangi ildesiniz şuan 😅😁
Yavrukurt Eslemesra Antalyadayız biz. bir bakacaklar ki herkes Siirt 🤣🤣 birçoğumuzun Siirt işi yalan olacak ya 😢 neresi olacak bakalım
Eslemesra Yavrukurt erzıncan ıkıncı tercih sıırt olmazsa ınslalah erzıncan olur orası da cok rahatmıs bı de dogu gıbı de degıl az cok bıldıgım yer hakkımızda hayırlısı ınslalah ya
Yavrukurt Eslemesra son grup az kişi alacak yerler ya da hiç almayacak yerlerden oluşunca bizde Batman yazdık 2. Sıraya, biran önce su zaman geçse de belli olsa
Eslemesra Yavrukurt oyle mıymıs yeni ogrendım. Ay evet ya siz de cok takıyorsunuz bu tayin isini galiba
Yavrukurt Eslemesra bebeğim daha küçük o olmadan önce il çok da önemli olmazdı ama şimdi beklentiler de değişti:) emekliyor toplanma vs beynimiz dolu arkadaşlarla soralım dedik buraya ama takılır yani
Heyyymomyy Ankara çevik gider mi bu sene kızlar 😅 tahmininiz var mı ? Bizde yaptık tercihleri😌Siirt’te çevik nasıl çalışıyor bilginiz var mııı
Eslemesra Yavrukurt bende dogu bolgesının korkusu var nasıl olur yasam tarzımız cok sıkıntı yasar mıyız diye takıyorum onun dısında sorunum yok tabi toplanma falan onlarda zor isler
Yavrukurt Eslemesra oralarda güzel sosyallik değişiyor ama tabi ki, küçük yerlerde bunalabiliriz de herşey hallolur il il gezilir :)))) herkes icin haklarımızda ne hayırlı ise o olsun ☺️☺️
Nrva Yavrukurt 12 /36 cal is ma sistemi Sosyal hayat yok Ucuz Hersey Lojmanlar coo Kira1500 Saglik hastane 0 Tek artï calisma sistemi iyi birikim yapilir
Mrsbayan Yavrukurt hem aslen siirtli olup hemde Siirt’te taşınıp evlendim eşimle. Emin olum gelen gitmek istemiyor. Biz uzatma verdik bu sene tayinciyiz
Yavrukurt Mrsbayan bende öyle duymuştum birde baktım çünkü ☺️ Ay hayırlısı olsun da insallah gelir ya küçük yerler daha samimi zaten 😍