Sedaekrem Hızlı bir sekılde sut cozdurmem gerekiyor dıger beslenme için sut saklama posetın deki sutu ilik suda cozdurdukten sonra ıcılmeyrn sutu dolaba kaldırabilir miyim kızlar ıcılmeyrn kısmı hemen geri sogutup
Deletedmom0099 Sedaekrem çözdürdüğünüzün hepsini vermeniz gerekir dolapta çözülse sıkıntı değil ama suda çözdürünce geri dolaba koyamazsınız
Mutluyuvam Sedaekrem canım anne sütü hemen buzu çözülüyor zaten ben poşeti ılık suya koyuyorum çözülen ihtiyacın kadarını alıyorum biberona o sekılde sıcak suda ısıtıyorum poşetin geri kalanında buz parcalarını hiç çözülmeden buzluga geri atıyorum
Mutluyuvam Sedaekrem Birde poşetin tamamını doldurupmu atıyorsun yoksa azmı koyuyorsun sen içebilcegi kadar tek içimlik
Deletedmom0099 Sedaekrem ısınan süt dolaba konulmaz 6 ay süt sağdım buzlukta da dondurdum o yüzden çok araştırma yaptım hızlı çözdürülen sütte böyle oluyor malesef
Mutluyuvam Sedaekrem buzluga yanı zaten açılmamıs oluyor buzu sadece açılan kısmı alıp koyuyorum başkada yöntem bulamadım:)