Secil3 Kızlar bebelac gold kullanıyorum bir tanıdığımız bebeğine hip almış mama birkere kullanmış bana verdi sizce bebeğime veremelimiyim daha önce hiç kullanmadım 2 aylık oğlum hep bebelac gold kullandık ne yapayım o mamayı şimdi
Zehra_1905 Secil3 bn kullanıyorum ve çocuğum kabız olmuyor çok severek içiyor aptamil kullandık fakat kabız olduğu için hipp e geçtik
Elifbck Secil3 biz bebelac gold dan hipp geçtik. Bebelac gold bizde gaz yaptı bu mama olayı bebekten bebeğe degisiyor sanırım. Ama ben olsam arada bazı öğünlerinı o mama dan verirdim o şekilde bi sorun yaşayacağınızi zannetmiyorum bi paketten bişey olmaz bence
Daisy1212 Secil3 canım mama açıldıktan sonra 3 hafta içinde kullanılması gerekiyor. Ne zaman alındığını biliyormusnz
Secil3 Zehra_1905 bebelactan memnunun hip te elimde kaldı ne yapayım şaşırdım yani hip organikmi öyle diyolar
Martannesi03 Secil3 bebekten bebeğe değişir ama bnm oğlumda hip kullaniyo anne sütü mama gidiyoruz kabızlık gaz sorunu yasamadik. Çok şükür
Melikeakiner Hiç verip düzenini bozma, kabızlık yapıyor hipp. Bir paket vericen diye sindirimi kötü etkilenmesin.
Minikbirel Bende hep hıp kullandm ama artık oglum yemıyor tadını sevmıyor galıba babelac gold aldım onu sevdı yıne hıp aldım yemedi bebelax gold aldm yıne
kiliclar [bilinmeyen] bebelac gold hazmı kolay canım yiğenimde kullanıyor ordan biliyorum bence hiç düzenini bozma sıkıntı olmasın bence
Eliffhanife Aptamil kullaniyordum kabizlik sorunu oldugu icin hippe gectik 2 gundur gaz cikaramiyo artik cok huzursuz uykuya gecemiyo acaba mamadanmi bilemiyorum devam edeyimmi baska mamayami geceyim bilemiyorum