Yademom Kızım 5 ay 7 günlük herkes diyor başlamadın mı diye kızım çok istekli bugün bir çay kaşığı yoğurt verdim yaladı yuttu😳 mama yemeyen beni emmeyen çocuk. Acaba başlasam mı erken mi? Ama başlsam ne verceğimi hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Themia Yademom biz 5 aylık başladık. Tadım yapıyoruz patetes, havuc, tatlı patetes, karnıbahar, balkabağı, kabak, pırasa vs yarında yoğurt vericem.
Milena11 Yademom doktorunuzla görüşün ek gıdaya başlama sinyalleri var destekli desteksiz oturabilme bebeğin sofraya sulanması gibi. Zaten tadım yapıcaksınız ilk 1.5 ay ufak ufak verebilirsiniz. Ama tabi kendi yediğiniz yemek suları şekerli gıdalar tuzlu baharatlı şeyler hazır paket gıdaları yasak😊
Sedasmsk Yademom biz 5 aylikken doktorumuzun tavsiyesiyle başladık tadımlık zaten doyurucu olarak vermiyorsunuz
Hazal_170721 Yademom biz 5 aylıkken başladık ama doktorumuzun tavsiyesiyle doktorunuza danışın benim kızımda biz ne yesek saldırıyordu sürekli ağzını açıyordu 😂
Ecemcansuc Daha katı gıdalara başlamaya erkende günde 1 kere yoğurt verebilirsiniz bence ama yine de doktoruna sormakta fayda var
Themia Yademom yok her doktorun başlatma şekli farklı. Ben sebzeyle başladım 2. Hafta yoğurt dedi doktorumuz ilk hafta denediklerimle karıştırıp vericem daha sonra
Nilunas Bizde 5 aylıkken başladık ama doktor dedi başlayabilirsiniz diye napmamız gerektiğini anlattı. Sebze meyve ve en son yoğurt oldu bziim sıralama kzıımda egzama var diye