Bacikoglu Bebeğim 15 aylık olacak anne sutu almıyor şuan da sma mama kullanıyoruz ama doktorum 1 bardak süt te vermemi söyledi sizce inek sütü mu süt formunda devam sütü mu kullanmaliyim?
2pati_1baby Bacikoglu 22 aylık süt dokunuyor ben sma , bebelac kullanıyorum bizim doktorumuz süte gerek yok dedi ama; süt istediği için kıyamıyorum veriyorum bir sakıncası yok 3 yaşına kadar verebilirsiniz dedi
Ftmabilalxx Bacikoglu benim kızım 2 yaşına girecek 11 gün sonra hala sma veriyorum . Bi ara inek sütü verdim kabızlık yaptı
Beren-2020 Bacikoglu doktora 14 aylikken sormuştum günde 1 bardak inek sütü verebilirsin fazla verme demişti ben veriyorm
Bacikoglu 2pati_1baby ya bende sma kullanıyorum da bahsettiğim süt bildiğimiz devam sütü tozla yapılan değil acaba kullansam rahatsız eder mi
2pati_1baby Bacikoglu Şuan dolapta duruo kabız olduğu için almıştım 😅 işe yaradı ; dokunma ihtimali var isterseniz az miktarda deneyebilirsiniz tabi
Ftmabilalxx Bacikoglu hazır mama mı ? Eğer hazır mamaysa ben dogdukları ilk 4 ay felan hep hazır mama verdim ikizlerim ve 2 yaşında kıZım var onlara hazır mama vermiştim. Kullanabilirsin hatta daha iyi bnce. Ben memnun kalmıştım