Aselmiraam Kızlar merhaba 1 aylık kızım var gündüzleri ve geceleri uyumuyor anne sütü alıyor kakasını çişini yapıyor ama sanki doymuyor gibi mama vericem ama aptamilin hangi cesitini önerirsiniz ve neden teşekkür ederim şimdiden 😊
Nursena0606 Aselmiraam aptamil önermem. Sadece 2 gün kullandım. Çocuk ağlamaktan bağırmaktan fenalaştı.
Busragonullu Aselmiraam aptamil asla önermek bebeğimde aşırı derece de gaz ve kabızlık yaptı Sma optipro kullanıyorum çok memnunum
[silindi] Aselmiraam gaz olmasın diyorsanız conformil önemli değil gaz diyorsanız prosyneo. Reflüsü varsa da aptamil ar. Ama sadece ek verecekseniz aptamil 1 füz olanıda işinizi görür. Ben mama agırlıklı besliyorum conformil kullanıyorum memnunum.
[silindi] Aselmiraam bu arada yenidoğan yoğun bakımında bu mamadan kullanıyolrdu hastanemde. Erken doğduğu için aptamilin prematüre mamasıyla basladık. Doktoruma baska marka da sordum ama ısrarla bunu kullanmamı istedi o dönem. Şimdi 5 aylık istediğini kullanabilirsn diyor.
Aselmiraam Nursena0606 momma Mama vermedigim zamanda çok hzursuz verince yine aynı napicagimiz şaşırmış durumdayım
Eylulferda Ya bebeğine yarayan mama en iyi mamadır bence. Aptamil benim bebeğimin yediği en iyi marka aylardır en ufak bi kabızlığı olmadı
Nursena0606 Aselmiraam çok bilinen bir mama değil. Ama çok güzel. Keçi sütü özlü. Ve güzel kilo aldırıyor.