Denizzz88 Gozdegemen oğlum yeni 9 aylık oldu emekliyor,koltuğa tutunup ayağa kalkıyor,alkış gel gel çak falan yapıyor
Tosbikkuzu__ Gozdegemen 9 ay 10 günlüğüz aşırı tembel yürümek basmak asla istemiyor emeklemeyi sevmiyor oturduğu yerden iş beceriyor totosunun üstünde oturarak az az gidiyor 😃 anne baba abba anane meme gibi kelimeler söylüyor . Alkış bay bay bitti yapıyor . 2 diş çıktı 3 yolda galiba hiç uyumadan sabahlıyoruz ekstra husursuz 🥴 En sevdiğim kısım anneye asık olması ❤️
Gamzeey Denizzz88 koltuğa kendi mi tutunup kalkıyor benim bebeğim 8 ay 22 günlük kendi başına koltuğu tutunup kalkamıyor destekliyorum kenarında yürüyebiliyor emekleme çalışması var alkış gel gel çak bay bay hepsini yapabiliyor ittirgeçte gidebiliyor ama yatar pozisyondan oturur pozisyona geçemiyor koltuk kenarına kendi başına tutunup kalkamıyor kaç günlük tam olarak
Denizzz88 Gozdegemen hayır çıkartmıyor henüz ama konuşma çabaları var ince ince sesler çıkartıyor sizinki ne kadarlık ne yapıyor
Denizzz88 Gamzeey koltuğa kendi başına tutunup kalkıyor yatarken emeklerken oturur pozisyona geçmeye yeni başladı şuan 9 ay 5 günlük. Benim oğlum biraz erken yapmaya başladı ama bunları yani sizinkinin daha geç değil yapar
Gozdegemen Benim oğlumda 9 ay bir haftalık emekliyor tutunup kalkıyor koltuklarda sıralıyor alkış yapıyor arada gel gel yapıyor. 15 gün once aba baba diyordu birden bire sustu simdi arada sadece anne gibi birşeyler diyor. 4 disimiz var çok uykusuz bir bebek 😊