FeriDeniz Esrakaplan mama takviyesi yaptığın için mi biberon kullanıyorsun? Bir an önce biberondan vazgeçmen ve kaşıkla, şırınga ile besleme gibi alternatif nesnelere yönlendirmek gerekiyor. Bebekler biberonun kolay akışına alıştıkları için çaba sarf etmeden karın doyuruyorlar ve emmeyi bu yüzden istemiyorlar.
Elifumut Ben mama vermiyorum sadece emziriyorum 4 aydan bu yana zorla emiyor. Atak geçiriyordur muhtemelen.Sakin ortamda yada karanlikta emzirmeye devam et baktın olmadi uyurken dene, anne sütünün 1 damlasi bile nekadar değerlidir inşaAllah düzelir.
FeriDeniz Esrakaplan eds denen emzirme destek sistemi var. Mama takviyesi gerekiyorsa yine mama vermiş oluyorsun ama o mamaya seni emerek ulaşıyor. Bi araştır istersen. Bebekleri memeye döndürmek için çok etkili bir yöntem olduğunu söylüyor emzirme danışmanları. İnşallah en kısa sürede biter meme reddi. 🙏
Seyma2302 Esrakaplan bende de aynı durum gece emiyor ama gündüz memeyi görünce ağlamaya başlıyor mecbur sagip veriyorum bende yoksa aç kalıyor.acikmasini bekliyorum ama yok 2 saat geciyor yine ayni😢
Oyku123ss11 Canim bizde de vardi memem reddi 2 bcuk aylikken kilo alimi az oldugu icin mamya basldik biberonla veriyodum ilk 3 hafta iyidi meme mama gidiyodu sonra meme reddi basldi gece emiyodu gunduz emmiyodu agliyodu biberonu alinca susuyodu bende uzuluydum agladim emmiyo diye esim gordu o haldeyken konustu benimle destek oldu icimdeki doktum hep sonra arastirdim meme reddini nasil asarim diye videolar izledim ilk olarak biberonfan vazgecin siringa ile verin mamayi diyodu bende surup siringasi buldum mamayi oyle verdim ilk zorlandi ama alsti 1 haftadir meme reddi yok hatta mama ogun sayisi bile dustu gece de emiyo gunduzde hic aglamadan emiyo sende siringayla dene stres yapma duzelir insallah