Fatos5035 Hanımlar hamilelik ve lohusalıkta aldığını kiloları ne kadar sürede verdiniz 2 ay önce doğum yaptım henüz hiç veremedim hatta lohusalıkta kilo aldım sizde durum nasıl vücut kaç ayda toparlanır?
Bedsssss Fatos5035 ben 5 ay önce doğum yaptım -7 kiloya düştüm ama herkesin vücut yapısı farklı canım. Ama daha gobisim azıcık var
Ahsendsl Fatos5035 yapısal bir şey bence bu. Benim oğlum 2 aylık oldu. Hamilelik öncesi kiloma döndüm. İlk oğlumda da öyle olmuştu. Kimseyle kıyaslamayın o yüzden kendinizi 🙏🏻
Deletedmom_32 Fatos5035 ben 72 ile hamile kaldım doğuma 92 ile gittim eve geldiğim de 84 e düştüm 1 ay oldu şu an 75 e düştüm ben aşırı ter döktüm lohusa teri hala öyleyim ve iştahım pek yok bol su içiyorum çok acıkırsam yiyorum gece falan dinlemiyorum 😀
Fatos5035 Bedsssss ne güzel sütüm az süt olsun diye ilk günler biraz fazla yüklendim malesef inşallah gider benim de
Newmom123 93 le doguma gittim dogumdan bir hafta sonra tartildigimda 83 olmustum. Suan bebegim iki haftalik ama asiri istahim acik surekli tatli yiyorum verdigim tum kiloyu alirim bu gidisle 😁 hamilelikten once 68 kiloydum.
Deletedmom_32 Newmom123 ya o tatlı isteği bende de oluyor 😂 kuru incir falan yiyorum ben anca o kesiyo beni
Mehmetmirza Fatos5035 valla kendi gitmedi üstüne aldım süt olsun diye 😂😂😂 şuan diyet +sporla vermeye çalışıyorum. Hemen kilo verenlerin önünde saygıyla eğiliyorum ☺️😂