Kızlar normal doğum yaptım fakat dikişimin 1 i tutmamıstı gece acilr gittik tekrar 2 dikiş attılar başına grlrn varmı acaba ?
Prensesannesiii kaç gün oLdu dikiş açıLacak bi hareket faLanmı yaptnz acaba
Prensesannesiii Benim dikişlerimden biri açılmıştı ama arka kısmı doğru olan. Bebeğim 3 günlükken sarılık için hastanede yatmıştı dikkat etmediğim için açılma olmuştu. Sürekli pansumana gidip geliyodum. Tekrar dikiş atılmadı bana. Hala daha tam kapanmadı o kısım çulur gibi hafif delik var. Ne zaman kapanıcak merakla bekliyorum kapanır dediler ama 5 ay olacak hala aynı. 😖
Prensesannesiii benim de bir dikişim açılmıştı ama ben tekrar attırmadım çok dikkat ettim ve yine kapandı kendiliğinden
Prensesannesiii nasıl anladınız dikişinizin tutmadığını farkediyormusunuz ? Ben daha bakamıyorum altıma 12gün oldu doğum yapalı
GmzSnn bilmiyorum ki hep yattım iş yapmadım ama
TugsemEce benm vajina kısmına iç kısma foğru dikelim dediler yoksa geç kaoanır dediler yarn kontrol var bakalım 1 haziranda dopum yaptım brnde
Elyesa ne kadar sürede kapandı acaba? Hrp fikkat ediyorum ama
Elyesa mesela hep yattınızmı hiç oturmafınız mı
Bende doğum yaptıktan 1 hafta sonra banyoda ayağım kaydı düştüm 2 dikişim açıldı hastaneye gittim tekrar iki dikiş atıldı diğer dikişlerim 1 aya yakın sürede düştü sonradan dikilenler de ondan 1 hafta sonra yani kırkım çıkana kadar tamamen iyileştim diyebilirim
Ravzam_21 yabi geçmi iyleşiyo açılan yer
Prensesannesiii ters bi hareket biLe yapabiLir inş kısa sürede iyiLeşir
Prensesannesiii Canım dikişlerimden sadece o açılanda sorun yaşadım ben. Arka kısma derken makatın yanındaki dikişim açılma yapmıştı. ☺️
Prensesannesiii dikişim açıldıktan sonra hep yattım zaten oturtamıyordum 😂 tuvaletimi de yarı çömelerek yaptım hep klozette bile tam oturmadım her gün bikaç kere duş aldım verilen ilaçları da günde 3 kez sürdüm Allah’a şükür enfeksiyon da olmadım kesik de kapandı
Prensesannesiii 1 hafta 10 gün diyebilirim
TugsemEce Elyesa GmzSnn Ravzam_21 zaten benm yine tutmamıs kızlar kendi kendine kapanması beklenevek malesef
Kader477 valla ben kendim yapıyodum bi gün anneme vak dedim bi baktı açık dedi daha doğrusu ayna tutup kendim baktım açıklığı fark edip anneme baktırdım oda açık deyince gittik avile zaten yanma sızı oluyodu
Kader477 Ben aynayla bakıyodum valla krem sürerken. Dokunamıyodum zaten. Kremi öylece koyup bırakıyodum orda 😂
Prensesannesiii oww 😐nasıl görüntü olarak bende bakmak istiyorum ama ister istemez korku oluyo 😐 bide dikişlerinizin düştüğünü nerden anladın çamaşırına dökülüyomu ??
Kader477 daha düşmedi benm yeni doğum yaptım valla diğerleri kapanmıs orası açık zatrn anlıyorsunuz bence kontrol edin ben baştan önlem aldık ama yine tutmadı kendiliğinden kapanmaya bırakıkdı artık kapanır dedi ama bakalım
Kader477 iç çamaşırınıza düşüyor dikişler canım Ben ped takıyodum her lavaboya gittiğimde pedimde 2-3 tane oluyordu bitene kadar o şekilde düşüyolar
Prensesannesiii Edeyim 😐