Yagmur1 Hurma diyeti yapanlar kaç kilo verdiniz başlamayı düşünüyorum da oğlum 3 ay 6 günlük emziriyorum 😊 hadi gelin beraber başlayalım
ozi Yagmur1 Radikall_Anne Bglm18 merveealperr Gzmgzm Tubamert sttznd Hurma diyeti 3 öğün sabah, öğle ve akşam olmak üzere 1 kase yoğurt ve 7 adet yaş hurma yenilmesi gerekiyor. Hurmalari aksamdan suya koyuyorsun. Bir gunde 21 hurma tüketiyorsun. Yoğurdun üzerine birazda tarçın serpiyorsun. Ortalama 1.5 kilo hurma gidiyor. 1 haftada 5 kilo veriliyor. Ben hurma diyeti ile 3.5 kilo verdim.Ve şimdi 10 gündür Karatay diyeti yapiyorum. 2 kilo verdim. Toplam 5.5 kilo verdim 17 günde 🚀
Bglm18 Bebeginiz daha çok küçükmüş emziriyosaniz sakıncalı olabilir cunki üç öğünde sadece hurma ve yoğurt yeniliyor diye biliyorum
ozi Yagmur1 yagmi gitti bilmiyorum ama bir incelme oldu. Üzerine karataya devam edince vücut ölçülerim ve görünümüm baya degisti. 83ten 77.5 oldum Gobek baya indi.
Asyaglck İlk defa duydum ilgimi de baya çekti bende yapayım umarım yarıda kesmem diyetlerim genelde 1 gün sürüyor da
ozi TUBA06 2 yada 3 öğünlu karbonhidrat alımı az ve belli başlı yiyeceklerin yasakli, serbest olanların ise sinirsiz oldugu, kesinlikle ara öğün olmayan mükemmel bir diyet 😂