Saricivciic Sünnet olmak konusunda kararsız kalan ya da bu süreci merak eden arkadaslara yardımcı olmak adına açılmış bir posstur :) sorularınızı yanıtlayabilirm arkadaşlar
karenina Saricivciic kaç aya kadar yapabiliyoruz 11 aylığız şu an. Kaç gün sürüyor. Nasıl oluyor genel bi bilgilendirirseniz çok sevinirim🤗
Sulegorkem Saricivciic klipsi sünnet nasıl bilmiyorum 4 gün önce 3 aylık oğlumu clasik sünnet ettirdik çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık 5 güne döndük bu gün dikişleri düşmeye bile başladı
Familyboy Saricivciic en sağlıklı olanı bence bende oğlumu öyle sünnet ettirdim 1.5 aylıkken hemde sadece olduğu gün ağladı ikinci gün sanarsin birgün önce sünnet olmamış gibi normaldi 😂hiç pişman olmadım klipsli yaptirdigim için
Saricivciic karenina merhaba canım 1 yaşa kadar yapıyorum demişti benim doktorum benim bebegm 2 aylık sadece ilk çiş yaptıgında ağladı şükür sonra hiç ağlamadı
Sulegorkem Saricivciic kilipli o zaman daha rahat dikiş olmadığı için bizden geçti ama yaptırıcak arkadaşlarvar onlara söylerim
Sarpars Kereminannesiii Geçmiş olsun . Bizde martta 2 yaşında oluyoruz nisan gibi düşünüyorum nasıl oluyor süreç nasıl . O kadar çok düşünüyorum ki kabusum oldu bu sünnet işi
Kereminannesiii Saricivciic çok şükür birkaç ay oldu. Çok büyük rahatlıkmış gerçekten. Hiç anlamadık bile o kadar zıpırlıkla sorunsuz atlattık.sizin miniğe de geçmiş olsun ☺️
Kereminannesiii Sarpars o kadar rahattı ki hiç anlamadık desem yeridir. Ben de çok dert etmiştim şükür hiç korktuğumuz gibi olmadı ☺️