Mervecevit Arkadaşlar merhaba çok acil yardımınız lazım 🥺 ben her göğsümü sıktığımda süt geliyor ama sağlığım da max 30-40 Cc çıkarıyorum. Acaba sağamıyor muyum ya da sütüm gerçekten az mı? Sizin sağımınızda kaç cc çıkıyor ??
Minigimm16 Mervecevit canım sagdigin süt göğsündeki sütü belirlemez yani göğüste herzmn cikandan çok dha fazla süt vardır ne ile sagiyor sun
Bzdemir Mervecevit bebeğiniz kaç aylık? Emzirdikten sonra mı sağıyorsunuz? Ne kadar zamanda bir sağıyorsunuz ?
asell03 Mervecevit ben dilruba demirezer mayya tableti aldım düzenli içmedim ama bir gece acıyla uyandım normalde benimde 30/40 cc anca çıkar o gece 70cc çıkmıştı nasıl mutlu olmuştum 😅 ama b12 olduğu için içinde kokusundan kullanamıyorum pek ama aklıma geldikçe içiyorum artış oluyor düzenli sağım ve en az 20sağım ike artıyormuş süt dene istersen
Mervecevit Minigimm16 avent elektrikli sağma makinesiyle mochi aldım birde onuda yapıyorum ama max 30-40 çıkıyor çok takıyorum kafaya🥺
neslihanyildiz Mervecevit benimde öyleydi 3 aylık kızım hala öyle geliyor bende sen gibi kafayı yiyecektim her yolu denedim artırmak için olmadı en son pes ettim meme ve mama veriyorum ama çok yıprandım bu süreçte
asell03 Mervecevit 1günde ulaşıyor vallahi sabah sipariş vermiştim ertesi gün öğlen kapımdaydı ikili set al bence daha çabuk etki eder zaten anneler sütü yeterince artınca mayya tableti bırakıyor sadece çaya devam ediyor ☺️