elalina Konu umarım sabitlenir. Eşimin çok şükür geliri iyi şef aşçı bir restorantin mutfak müdürü. Evimiz kira 5 aylık bebeğimiz var millet köşeye atıyor ben bir lira atamıyorum atamadigim gibi ay sonunu zor getiriyorum🤣 nasıl birikim yapıyorsunuz 🙄🙄
Balkupum2505 elalina karnimizi doyurdugumuza şükür ediyoruz zamlardan sonra 😂 bugün şokta yumurta 45 tl olmuş
Dr_sertralin elalina birikim yapıyoruz tabi yani maaşın yüksek olursa bu devirde yapabilirsin yoksa zor eskiden daha çok yapıyorduk şimdi daha az özel bir yöntemi yok benim için
elalina Balkupum2505 ah hiç sorma salatalık aldım bugün 20 TL kilosu bir de Adana’da yaşıyorum sözde burda yeme içme ucuz
sarpmom2020 elalina Ev araba kredisi ödüyoruz bunları kenara atma gibi düşünüyoruz ayın sonu zor geliyor
Alnalprdha elalina ben açılmayan kumbaralardan aldım elime ne geçerse atıyorum içine 100 200 50 10 20 30 ne bulursam yoksa o cüzdanda olunca hemen harcanıyor Bu sırada kredi de ödüyoruz ve Bizim hesabımız var iki tane evlendigimizden beri orda birikiyor ev ve araba parası gelecek 5 yıla
sarilokumumm elalina ben büyük bi kumbaramız var oraya hep 1 TL atıyoruz dolunca zaten 700 TL civarı oluyor öylelikle üstünü tamamlayıp gram altın alıyorum