Dilefrz Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bebeğim iki aylık anne sütü alıyo sadece bikaç haftadır göğüs ucumda acıyla kaşıntı vardı bebeğimin ağzında pamukçuk oldu ondandır dedim onun pamukçuğu geçti ama benm göğüs ucum aynı ufak kabartılar vardı koyu renkli kısımda bugünde bianda vücudum ağrıma başladı ateşim 38 mastitmi oldum acaba doktora yarın gitmeyi düşünüyorum mastitse acilemi gidiyim napıyım bilemedim tecrübeli anneler bilgi verirse çok sevinirim
Deletedmom381 Dilefrz mastitte göğüsler olduğundan fazla siser ve içerisinde yanma hissi oluşur ayni zamanda ateş de yükselebilir tabiki. Bazı doktorlar emzirmenizi, bazıları da sağıp atılmasını ister, zaman kaybetmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim, ateşiniz icin de ılık duşa girebilirsiniz.
Gonul_celen Dilefrz mastit olabilir şöyle o kabartılar Beyaz mı ? Beyaz sa tıkanmış uçlardan dolayı süt akışı olmuyor ve agrı başlıyor 8 aylık bebegim ve hala basım geliyor o beyazları temiz bir iğne ile atlatıp sagım yapıyorum öyle geciyor direk sagsam bile asla açılmıyor illa iğne ile patlatınca akıyor
Ebruguslu Dilefrz mastitin baslarinda olabilirsiniz. İlerlemeden doktorunuza.basvurun. Ayrica.kasinti.da. mantar.baslangici.olabilir. Surekli.nemli.kalinca olabiliyor diye duymustum .gecmis.olsun..
Baharkuzey Dilefrz mastit herkeste farklı görünebiliyor benimde basıma 1 ay önce geldi vücudum grip gibi halsiz ve kırıldı göğüsümle koltuk altıma doğru olan kısım agrimaya başladı ne olduğunu anlayamadım önemsemedim ertesi gün iç ateş oldu titredim resmen üşümekten göğüsümde kızarıklık oldu agriyan göğüsünüzde sıcak soğuk kompress yapın duşta sıcak suyla masaj yapın ve boşaltın sagip başka türlü geçmiyor birde göğüs ucunuzu karbonatla temizleyin
Dilefrz Gonul_celen beyaz değil derisi kabarıyo sadece pembe renkli ve kabaran yer kaşınıyo ucuda fena halde acıyo göğüs ucun soyulmuş gibi rengi açıldı farklı olarak
Dilefrz Ebruguslu öylemi zaten hava aldıramıyorum pedle kapalı duruyo hergün değiştiriyorum ped koymazsam kıyafetlerim ıslanıyo
Dilefrz Baharkuzey aynen anlattığınız gibi duşa girdim sıcak su torbası koymuştum sağdımda normale göre az geldi ama emdirmiştim ondanda olabilir
Ebruguslu Dilefrz ped zaten tamamen hava almasini engelliyor. İmkaniniz oldukca hava aldirin 10-15 dk acik bekletin arasira
beseranne Mastit öyle ağrılı bir şey ki, mastit olsanız acaba diye düşünmezsiniz inanın. Bence sizin göğsünüzde mantar olmuş, zaten bebeğinizin pamukçuğu da ondan. Sizden bebeğe bebekten size gezmiştir. Karbonatlı su ile silin sık sık, geçer. Geçmiş olsun.