Funda80 Emzirmek zayıflatır mı? Zaten kilom çok yoktu öyle ama 41 kiloya düştüm. Oğlumda 8 aylık gece boyunca full emiyor. Sabah kalktığımda halim kalmıyor gün içinde. Sizede böyle oluyor mu
buselidunya Funda80 bence zayıflatıyor, zor kilo alan biri olarak çok üzülmüştüm bu duruma ama acı gerçek 😒
Lulemom Funda80 emzirirken kilo alan tek kişiyim sanırım 🤣 hamilelikte çok almadım 12 kilo aldım. 6 sı gitti 6 sı duruyordu. Geçen bi tartıldım +2 kilo almışım 🙊🤣
Funda80 Lulemom ben hamilelikte 11 kilo aldım. Çok mutlu olmuştum yakışıyordu çünkü. Dogurdugum gün hepsini geri verdim😏Emziriyorum daha da verdim. Dahada zayıflamak istemiyorum
Defneoksz-16 Lulemom bende kilo alıyorum 48 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyla dogum yaptım doğumdan sonra 50 kiloya düştüm şuan 56 kiloyum devamlı emzirdigim için bende çok acıkıyorum ve yiyorum sütüm için gece bile bazen bireyler atistiriyorum uyumadan önce mutlaka yiyorum
Yoruldum Funda80 ☺️ Karbonhidrat tüketiminiz de az olursa gün içerisinde yeşil çay tüketirseniz fazla kilolarınızdan kurtulmak çok kolay olur 👍
Aliaslan1 Funda80 ben de biraz kalsın diye çok istedim ama kalmadı 😂 hafif bir göbeğim var ekstradan ama
Aliaslan1 Funda80 ben de doğumdan sonra çok hızlı kilo verdim zaten hamilelikten önce zayıftım eski kiloma yaklaştım emzirmekten dolayı bence
Funda80 Aliaslan1 yok yok çokda iyi degil biraz göbeğim olsun isterdim ben:) beni linçleyebilirler bu yorumdan dolayı:)
Funda80 Rizeli53 aynende öyle oluyor yiyor resmen beni hem kıyamıyorum ona hoşuma gidiyor emzirmek ama benide sömürüyor işte