Socialmom Babyboys kızılötesi ateşölçerler de alından bakılır sadece koltukları ise çuvalı ya da ona benzer elektroniklerle alınır sadece akılınızda olsun 🥰 bir de kızılötesi ateşölçeriniz varsa ev sıcaklığı ve bebek sıcaklığı ölçüyor bazen mod kendiliğinden değişiyor ona dikkat esin ev modu genelde 33 34 gösterir sevgiler 🥰
Caglaa Babyboys bikac defa daha ölç yine ayni derecedeyse doktora git çünkü bazi bebeklerde ates yukselecegine düşer. 35 derecenin alti biraz tehlikelidr.
Mom120 Caglaa baska ates ölcer varsa bir de onunla deneyin bozulmus olabilir. Ya da kendinizde deneyin sizi de öyle gösteriyosa bozulmustur
Babyboys Kızlar netten baktım bacaktan ölçtüğüm için öyle çıkmış 🙏 koltuk altı 36.5 çok sağolun tekrar 🙏
Zeke Yavrukus canım normalde söylediği doğru soruyu soran arkadasımız ayaktan ölçtüğünü basta söyleseydi böyle bir teshis koymazdı zatem
Babyboys Vallahi hemen buraya yazıyorum bir şey olunca yorumlar doğrultusunda da fikir sahibi oluyorum hastane bana 30 dakika uzakta ve aracımda yok o yüzden herşeyi buraya soruyorum 🤔