GamzeDerk Tugceadil 3 kez 8 damla kullanmıştık başta faydasını görür gibi olduk ama sonra aguline şurupla daha çok rahat ettik
Deletedmom019 Tugceadil günde 3 kez aç karna emzirmeden önce veriyorum 8 damla ama doktor 15 damlaya kadar çıkabilirsin dedi 15 verdiğimde oldu eğer sonuc alamazsan biagaia al mutlaka ikisini birlikte kullan biagaia da günde 1 kez 5 damla. 1 aylık 1 haftalık benimde bebegim inan daha yeni rahatladık bunlar sayesinde 5 gündür çok şükür dedik.
Deletedmom019 Tugceadil uyumuyor yüksek ihtimalle emzirme veya mamadan sonra 20 dakka mutlaka masaj yap gazını cıkarsa bile devam et ayrıca sakin sakin konuş onunla
Tugceadil GamzeDerk eczacı arkdaş Gün de 1 kere 5 damla demiş eşime de bana az geldi bebeğim.cok. Gaz li cunki 3..Farklı ilaç ıns bu ise yarar 2 tanesi yaramadı 😔
GamzeDerk Tugceadil günde 3 kez bermelisin mümkün oldukça aynı saatlere ve tok olmadına dikkat et bir hafta içinde düzene giriyor ilacı kusmaya başladığında doktor önerisiyle 5 damlaya düşürmüştük
Tugceadil Deletedmom019 altını açınca rahatlıyor ama en fazla 10 dakika kolik bebek gozunden döküyor boncuk boncuk hemen toparlıyorum bende
Deletedmom019 Tugceadil kıyamam yaa bizde öyle hastaneye koştuk dedim artık normal degil bu aglama biyeri falan çıktı yani. Ama dediğim damlalar cok iyi geldi
GamzeDerk Tugceadil aguline şurubu da öneririm o tamamen bitkisel mesela eğer denemek istersen oda gümde 3 kez 2,5 ml
Ahanife Tugceadil aslında eczacı elime 20 damla demiş bana çok fazla geldi önce 5 le başladım pek etmedi sonra 10 la devam ettim düzenli kullanımda fayda ediyor ben son anlarda pek düzenli kullanamadım şimdi de kızım yavaş yavaş çıkarıyor zaten önceki gibi zorlanmıyor artık bir doktorumuz biogai verdi bize bu bağırsak düzenleyici daha iyi oldu ikisini bir kullanınca faydası daha iyi oldu bize
Tugceadil Teşekkür ederim hepinize dua edin lütfen inşallah geçer reflu de var bebeğimde sürekli kusuyor gazdan dolayı ıkınınca daha kotu oluyor 😔
Tugceadil GamzeDerk bunu kullanalım ınsllah ise yarar yatamaz ise artık gine farklı deniyecez sizin bu dediginizi alırım olmasa inşallah gerek kalmaz da bununla sorunumuz azalır bitmese de
Pln1994 6 saatte bir 5 ya da 7 damla olarak kullanabilirsin canım 4 saatte bir de 5 damla kullanılabilir yazıyor reçetede bizim doktorumuz 6 saatte bir 5 damla biogaia ile beraber kullanıyoruz cok gazlı bebeğim var Allah yardımcımız olsun 🙏
Tugceadil Pln1994 teşekkür ederim benimde çok Gaz li artık kaka bile yapmakta zorlanıyor hep zeytin yağı ile kulak çöpü poposuna sokuyorum. Ancak öle yapıyor normal şartlarda asla bir pirt bile yapmıyor
Pln1994 Tugceadil Seni çok iyi anlıyorum hepsini deniyorum ama bana mısın demiyor sabır inşallah düzelecek zamanla 🙏
[silindi] Arkadaşlar bu tarz damlalar en az 15 günde gerçek etkilerini gösteriyormuş sürekli damla değiştirmeyin en az on beş gün bekleyin etkisi için doktorum öyle söyledi ben şu an nurse harveys colex şurup kullanıyorum çok memnunum